actie
Kerstactie: 20% korting op de leukste kerstcadeaus!

Bidon bedrukken

Ontwerp je eigen bidon
  • Zelf online ontwerpen
  • Herbruikbare fles
  • Inhoud 500 ml
  • Drinktuit en draaidop
  • Vaatwasser bestendig

Laat nu bij Fotofabriek je eigen bidon bedrukken met een foto's en tekst. Dankzij deze unieke bedrukte bidon hoef jij nooit meer wegwerpflesjes te gebruiken! De bidon van Fotofabriek is namelijk herbruikbaar. Leuk als gadget om mee te nemen op pad en goed voor het milieu. De bidon is geschikt voor koude dranken zoals water, sap of limonade. 

Begin nu met ontwerpen!

Voordelen van een bidon bedrukken

Voordeel 1: Deze bidon is goed voor het milieu! De bidon is gemaakt van stevig aluminium dat je niet na één keer gebruiken weg hoeft te gooien. De bidon is herbruikbaar waardoor je met dit product al een steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Je hoeft dankzij deze bidon geen wegwerpflesjes meer te gebruiken.

Voordeel 2: Het unieke aan deze bidon is de personalisatie. Je kunt de bidon helemaal zelf personaliseren door je eigen foto’s en teksten toe te voegen. Zo kun je je naam op de bidon zetten of een leuke foto. Je weet nu altijd welke bidon van jou is! 

Voordeel 3: De bidon wordt bedrukt door middel van sublimatie. Die wil zeggen dat de opdruk met warmte op de bidon wordt gedrukt. De bidon is hittebestendig en kan dus in de vaatwasser, wel zo handig! 

Voordeel 4: Je hebt bij deze bidon keuze uit verschillende doppen. Je kunt wisselen tussen de draaidop en drinktuit. 

Voordeel 5: Aan de bidon hebben we een handig ophanghaak bevestigd. Je kunt de bidon eenvoudig aan een tas of jas haken!

Bidon bedrukken

Laat een bidon bedrukken als cadeau

Wil je een sportieveling graag een uniek cadeau geven? Laat dan nu een bidon bedrukken om cadeau te geven. Een bidon is een "must have" voor een echte sporter. Iedereen in de sportschool, tijdens het fietsen of bij het voetballen gebruikt een bidon. Hoe leuk is het om dan een gepersonaliseerde bidon te hebben.

Hoe kan ik een bidon laten bedrukken?

Je kunt gemakkelijk en snel je eigen bidon laten bedrukken bij Fotofabriek. Ontwerp een bidon in onze handig Gift Editor. In de Editor kun je eigen foto’s en of teksten toevoegen aan de bidon. Dit is allemaal mogelijk vanaf jouw pc, mobiel of tablet.

  1. Ga naar de productpagina van de bidon
  2. Voeg een leuke foto toe en plaats een tekst
  3. Controleer of alles naar wens is
  4. Rond je bestelling af
  5. Je bedrukte bidon wordt zo snel mogelijk geleverd.

Hulp nodig met het laten bedrukken van een bidon?

Kom je er niet helemaal uit met het bedrukken van een bidon of zijn er andere problemen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je natuurlijk graag verder om je eigen bidon te maken!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...