actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Bidon met foto bedrukken

  • Ontwerp je eigen bidon
  • Bidon met foto bedrukken
  • Aluminium bidon
  • Inhoud 500 ml
  • Draaidop en drinktuit
  • Vaatwasserbestendig

Gebruik vanaf nu alleen nog maar je eigen bidon en nooit meer wegwerpflesjes die slecht zijn voor het milieu! De bidon van Fotofabriek is herbruikbaar omdat je het telkens opnieuw bij kunt vullen.

Laat nu je eigen bidon met foto en/of tekst bedrukken bij Fotofabriek! 

Begin nu met ontwerpen!

Bidon met foto, naam of tekst

Bedruk nu je eigen bidon met foto, naam of tekst! Je kunt bij Fotofabriek zelf je eigen bidon ontwerpen. Voor kinderen is het leuk om een bidon met een dieren- of prinsessen plaatje te hebben. Ook voor volwassenen is een bidon leuk! Denk aan sporters die het leuk vinden om een bidon met hun eigen naam te hebben. De bidon van Fotofabriek is geschikt voor alle leeftijden. Ontwerp zelf je eigen bidon!

Een herbruikbare bidon van Fotofabriek

De drinkbidon van Fotofabriek is gemaakt door middel van stevig aluminium. De bidon heeft een witte kleur en je kunt er voor kiezen om de bidon met één van de aantal verschillende thema’s te bedrukken en je kunt ervoor kiezen om de bidon met foto en of tekst bedrukken. Verder word de drink fles van Fotofabriek gemaakt door middel van sublimatie, dat houdt in dat het ontwerp, tekst of foto door middel van warmte op de drinkbidon gedrukt wordt.

De bidon met foto wordt gemaakt met twee verschillende doppen, een draaidop en een drinktuit. Naast de verschillende doppen ontvang je ook een handige haak. Hierdoor kun je de bidon gemakkelijk aan je tas vast te zetten. Verder past er 500 ml in de bidon, ook is de bidon duurzaam en kun je het de hele dag door gebruiken en bijvullen. De bidon kan ook prima in de vaatwasser zonder dat de opdruk beschadigd wordt.

Een bidon met foto cadeau geven

Heb jij nog een cadeau nodig? De bidon van fotofabriek is het perfecte cadeau! Of degene een sportfanaat is, naar school gaat of altijd wegwerpflesjes gebruikt. Geef diegene een bidon cadeau. Zet er een leuke foto van diegene op, iets waar die van houdt, een leuke quote of gewoon de naam van diegene. Maak de bidon zo persoonlijk mogelijk. Een bidon kun je voor elke gelegenheid cadeau geven.

Een gepersonaliseerde bidon met foto bedrukken

Een bidon met foto of tekst ontwerpen kan gemakkelijk en snel in de Online Editor. Volg de onderstaande stappen om je eigen bidon te ontwerpen:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies een leuke thema uit
  3. voeg tekst toe en upload foto’s als je wilt 
  4. Klaar met je ontwerp? Bestel je bidon met bedrukking!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...