actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Bidon met naam maken

9,0

(954 beoordelingen)

Bidon met naam en foto maken
  • Gemakkelijk en snel te ontwerpen
  • Met draaidop én drinktuit
  • Aluminium bidon
  • 500ml drinkfles
  • Vaatwasserbestendig

Geef de kleine in plaats van een pakje drinken een bidon met naam mee naar school. Of neem zelf in plaats van een wegwerpflesje je eigen persoonlijke bidon mee naar werk! Via de Gift Editor van Fotofabriek kun je nu heel gemakkelijk een aluminium bidon met naam maken. Klik op de knop hieronder om direct aan de slag te gaan.

Begin direct

Aluminium bidon met naam, tekst of foto

Ga voor persoonlijk en duurzaam en maak je eigen bidon met naam en/of tekst. Je kunt een aluminium bidon met kant-en-klare thema’s maken of helemaal zelf personaliseren. Maak een bidon met de naam voor je (klein)dochter of zoon, zo vergeten ze niet zo snel welke drinkbeker van hun is. Ook voor werk kun je een bidon met naam maken, zo heb je altijd een drinkbeker bij de hand die je collega’s niet zullen gebruiken.

Bidon met naam cadeau geven

Ken je een echte sportfanaat? Of iemand die overal wegwerpflesjes laat staan? Maak dan een bidon met naam of tekst en geef hem cadeau! Maak bijvoorbeeld een drinkfles met bijnaam van je beste vriend(in) of famillielid. Of ontwerp een bidon met naam en een foto of leuke clip-arts.

Een bidon met foto is een persoonlijk cadeau dat je kunt geven voor bijna elke speciale gelegenheid. Den bijvorbeeld aan een cadeau voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, afscheid of voor het sporten.

Bidon met naam en foto

Hoe maak je een bidon met naam bij Fotofabriek?

Een bidon met naam maken kan eenvoudig en snel in de Gift Editor. Volg onderstaande stappen om een persoonlijke bidonfles te ontwerpen:

  1. Klik op Bidon met naam
  2. Kies uit kant-en-klare ontwerpen of upload een eigen afbeelding
  3. Controleer links de preview van jouw ontwerp
  4. Klaar met ontwerpen van je bidon? Klik dan op bestellen en rond je bestelling af

Wanneer je jouw persoonlijke bidon met naam of tekst hebt ontworpen en besteld zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan!

Waar is een bidon met opdruk van gemaakt?

De bidon met opdruk is gemaakt van een aluminium beker en wordt geleverd met een drinktuit. Je ontvangt de bidon ook nog eens met een handige draaidop. In de bidon past 500ml drinken en is vaatwasserbestendig. Let op: pas op met het bestek in de vaatwasser en plaats de bidon apart van het bestek. Dit voorkomt krassen.

Kinderkamer opvrolijken met foto’s

Naast een persoonlijke drinkfles voor uw kind kunt u bij Fotofabriek ook nog andere fotoproducten maken. Vrolijk de kinderkamer bijvoorbeeld op met een Foto op karton in hartvorm, Foto op forex of maak een geboortetegel en hang hem aan de muur.

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...