actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen
Creatieve cadeaus, 5 tips!

Creatief met cadeaus! De leukste cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis

Voor het laatst bijgewerkt op 28 maart 2023

Het cadeauseizoen is weer begonnen! De eerste cadeaufolders vallen op de deurmat, op tv vliegen de reclamespotjes om je oren en online wordt er met cadeautjes gestrooid. Zoveel keuze voor cadeaus, maar wat koop jij dit jaar?

Zie jij de bomen door het bos niet meer in cadeautjesland? Wij helpen je een handje op weg! Wij zetten de leukste vijf cadeaucategorieën voor je op een rij.

Chocolade voor zoetekauwen

Wie zoet is krijgt lekkers! Geef dit jaar geen standaard chocoladeletter cadeau maar ga voor chocolade met een persoonlijke wikkel. Kies voor Merci chocolade, Tony’s Chocolonely of Milka Chocolade en ga aan de slag met je eigen ontwerp. Dat wordt genieten! 

Tip! Op zoek naar een last-minute surprise? Maak eenvoudig en snel een surprise in de Online Editor. Kies één van de surprise-thema’s en ga aan de slag! Surprise maken.

Creatief met Merci Chocolade!

Planken voor de gezelligheid

Gezellige borrelavonden organiseer je gewoon thuis met een gepersonaliseerde plank! Kies dit jaar voor een origineel cadeau dat lang mee gaat. Ga voor een borrelplank, serveerplank of snijplank! Met de keuze uit diverse formaten planken is er voor ieder wat wils. 

De planken van Fotofabriek zijn gemaakt van 100% beukenhout en worden met een laser gegraveerd. 

Geef een gegraveerde plank cadeau!

Een kistje wijn en bier voor fijnproevers

Dit jaar geen wijnfles of speciaal biertje in een cadeaupapiertje. Kies voor bier, wijn of champagne in een gepersonaliseerde houten kist!  

De kisten zijn gemaakt van FSC gekeurd hout en zijn geschikt voor één of twee flessen bier of wijn. Je kunt ervoor kiezen om een eigen fles in de kist te plaatsen of je besteld deze er eenvoudig bij. 

Bierkist bedrukken

Puzzels en een geheugenspel voor spelletjes liefhebbers

Een échte spelletjesfanaat kun je dit jaar verrassen met een gepersonaliseerd spel! Een geheugenspel met de foto’s van de hele familie? Of een puzzel met een mooie foto van afgelopen jaar? Kies uit een geheugenspel van 30 of 60 stukjes of ontwerp een puzzel van tot 1500 stukjes. 

Geef een gepersonaliseerde puzzel cadeau!

Kerstballen voor extra kerstsfeer

Ho ho ho! Zoek niet verder! Hang het cadeautje dit jaar in de boom. Ontwerp je eigen kerstballen met foto. Kies uit sets van 2, 4 of 6 kerstballen die individueel te ontwerpen zijn. Is de versiering van jouw kerstboom dit jaar rood, wit, zilver of goud? Dan hebben wij de juiste kleur voor jouw kerstversiering.

De kerstballen met foto van Fofofabriek zijn gemaakt van stevig keramiek en hebben een handig ophanghaakje de ballen zijn te bestellen in de kleuren rood, wit, zilver en goud. 

Hang je cadeau in de boom!