actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
Jaaroverzicht 2017

Fotofabriek jaaroverzicht 2017

Gepubliceerd op 24 januari 2018

We leven alweer twee weken in het jaar 2018 en dat betekent dat 2017 al een tijdje achter ons ligt. Omdat 2017 ons zoveel moois heeft gebracht willen we terugblikken op alle ontwikkelingen van dat jaar.

In deze blog lees je alles over Fotofabriek in het jaar 2017.

Levering

Snelste levering in Nederland

Qua levering hebben we ook wat mooie ontwikkelingen kunnen realiseren. Zo zijn de verzendkosten bij een bestelling vanaf €35 gratis en hebben we de levertijd van bijna alle producten teruggebracht.

Dit laatste heeft ervoor gezorgd dat we de snelste levertijd in Nederland hebben!

Nieuwe website

Nieuwe website Fotofabriek

2017 is ook het jaar van de nieuwe website! Aan het eind van het jaar hebben we de website op de schop genomen en is er heel wat veranderd. De website heeft een totaal nieuwe look gekregen en daarmee heeft ook de huisstijl een make-over gehad.

Ook de Online Editor heeft na de nieuwe website een metamorfose gehad en is daarmee een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Alles op de website is dus in een nieuw jasje gestoken. Wat vind jij ervan?

De blogs van 2017

Blog foto's 2017

Ook werden er in 2017 weer ontzettend veel leuke blogs geschreven. Zo hebben we in 2017 zo’n 60 blogs geschreven met uiteenlopende onderwerpen. Lees bijvoorbeeld onze blog over het afdrukken van een routekaart of bekijk de 5 geheime tips over onze software.

Voor 2018 staan er ook weer heel wat blogs gepland. Over welk onderwerp zie jij graag een blog verschijnen?

Fotoabonnement

Het fotoabonnement

In oktober hebben we het fotoabonnement geïntroduceerd. Met het fotoabonnement van Fotofabriek krijg je maandelijks jouw mooiste foto’s thuisgestuurd. Kies zelf op wat voor manier je jouw foto’s wil verwerken. Zo kun je kiezen uit de hexafoto’s, een fotoboekje of fotoprints.

Aan het eind van elke maand kun je opnieuw een product kiezen. Op deze manier krijg je de kans om elke maand een nieuw product met jouw mooiste foto’s op je deurmat te ontvangen. Lees hier meer over het fotoabonnement.

Fotowaaier

De fotowaaier

Wil je iets anders dan een fotoboek? Bundel dan de leukste foto’s in een fotoboekje in de vorm van een waaier. In totaal 30 foto’s aaneengesloten met een schroef. In de Online Editor bewerk je heel gemakkelijk de foto’s zelf met bijvoorbeeld thema’s, cliparts of tekst.

Een superleuk product om thuis te hebben liggen van bijvoorbeeld je laatste vakantie of uitje. Bekijk de fotowaaier hier en ga direct aan de slag in de Editor!

Foto op kurk

Foto op kurk

Sinds november kun je jouw foto’s op kurk laten afdrukken. Dus wil jij een uniek ontwerp aan je muur of heb je nog zwart-wit foto’s liggen? Druk ze dan af op kurk. Het leuke aan deze wanddecoratie vinden wij dat het een multifunctioneel product is.

Naast de stoere look van kurk kun je het dus ook gebruiken als prikbord. Druk jouw foto dus af op kurk voor een uniek prikbord of gebruik bijvoorbeeld een afbeelding van een wereldkaart. Ook een van onze volgers kwam met een creatief ontwerp; een vork!

Vlakliggende fotoboeken

Vlakliggend fotoboek

De vlakliggende fotoboeken zijn sinds 2017 ook onderdeel van het assortiment. Door een speciale manier van binding krijgt dit fotoalbum een vlakligging waardoor het boek perfect open blijft liggen.

De bladzijdes lopen naadloos in elkaar over en daarom is dit boek uitermate geschikt voor mooie landschapsfoto’s. De vlakliggende fotoboeken zijn beschikbaar in verschillende formaten.

Socialwall

Socialwall

Staat jouw social media-account vol met mooie herinneringen in de vorm van foto’s? Maak die herinneringen dan tastbaar met een socialwall! Bij Fotofabriek kun je met de Online Editor je foto’s heel eenvoudig inladen vanuit je Facebook of Instagram account.

Kies zelf met welk materiaal je jouw socialwall wil maken en met hoeveel vakken je de wanddecoratie invult. Een uniek resultaat gegarandeerd!

Hoogtepunten 2017

Hoogtepunten 2017

2017 was een superjaar. Zo was het jaar vol leuke acties, is ons assortiment uitgebreid met talloze nieuwe producten, hebben we voor de vijfde keer de Fotoalbum test gewonnen en kreeg onze Facebook 25.000 likes!