• Zwart Wit

Socialwall maken

Wil jij al je mooie momenten die jij hebt gedeeld met je volgers op Instagram of Facebook bewaren als tastbare herinnering in de vorm van een Socialwall aan de muur? Dat kan! Bij fotofabriek kan je in de Online Editor rechtstreeks je foto's inladen vanuit Social Media. Hoe leuk is het om deze momenten tastbaar te maken? Je kunt zelf kiezen op welk materiaal je een Socialwall maakt. 

Socialwall maken

Kies in de Online Editor voor het soort materiaal en kies in thema's het aantal vakken dat je wilt vullen met foto's. Je kunt nu alle foto's vanuit je Social Media inladen en een selectie maken van de foto's die je wilt gebruiken voor je Socialwall.  Hoe je Socialwall eruit komt te zien is geheel aan jezelf. 

 

90x30

Hoe werkt het?

De naam zegt het al. Het is een muur met foto's van Social Media. In dit geval is het een wanddecoratie in het formaat en op het materiaal dat je zelf kiest.Doordat ieder materiaal een andere structuur heeft, geeft een Socialwall op elk materiaal weer een ander, uniek resultaat.

  1. Kies het gewenste materiaal
  2. Kies een liggend formaat vanaf 40x30 
  3. Kies in thema's het aantal vakken dat je wilt vullen met foto's 
  4. Laad je foto's in van je computer of Social Media
6-Vakken

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!