actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • je eigen boek maken

Boek maken met eigen foto's en teksten

Wil je zelf een boek maken? Verzamel de mooiste foto’s van jouw verre reis, schrijf alle tips en verhalen op en maak je eigen reisboek. Houd je meer van koken? Jouw lekkerste recepten verdienen een plekje in een kookboek! En als fantastische illustrator maak je natuurlijk je eigen prentenboek.

Welke intentie je boek ook heeft, je maakt je eigen boek heel eenvoudig in de Fotofabrieksoftware. Begin helemaal uit de vrije hand of laat ons een handje helpen door gebruik te maken van achtergronden en sjablonen.

Deel je verhalen, foto’s, tips en recepten met familie en vrienden, jouw zelfgemaakte boek is namelijk een ideaal cadeau. Daarbij krijg je bij het bestellen van meerdere exemplaren ook nog eens korting. Bij Fotofabriek laat je dus heel voordelig jouw eigen boekje printen.

Bekijk onze boeken

Maak een uniek boek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!