actie
Lente actie! 25% korting op diverse producten

Brievenbuscadeau

9,1

(851 beoordelingen)

Brievenbuscadeaus
  • Past door de brievenbus
  • Unieke cadeaus
  • Met eigen foto's en tekst
  • Gemakkelijk en snel te ontwerpen

Soms kun je niet aanwezig zijn bij een speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, jubileum of een andere speciale dag, het is fijn om iets tastbaars te kunnen geven. Wanneer jij niet op visite kunt, is het mogelijk om een origineel brievenbuscadeau te sturen. Fotofabriek heeft een ruim assortiment cadeauartikelen die jij gemakkelijk in de Online Editor maakt, maar welke cadeaus passen door de brievenbus?  Doe inspiratie op en bestel jouw volgende moederdag-, vaderdag-, verjaardag- of geboortecadeau makkelijk online.

Bekijk alle cadeaus

Brievenbuscadeau: Tegeltje

Een brievenbuspakje mag doorgaans maximaal 38 bij 26,5 centimeter zijn, met een dikte van maximaal 3,2 centimeter. Veel cadeaus van Fotofabriek voldoen hieraan en passen dus door de brievenbus. Zo ook de tegeltjes. Een tegeltje van Fotofabriek is 15 bij 15 centimeter en slechts een halve centimeter dik. De tegel wordt ingepakt in beschermend materiaal en past hiermee makkelijk door de brievenbus. Een bedrukte tegel is ideaal om als brievenbuscadeau te geven bij een geboorte of trouwdag. Voeg een foto, naam/namen en een datum toe om het helemaal te personaliseren.

Bekijk de tegeltjes
Brievenbuscadeau tegeltje

Brievenbuscadeau: Fotokalender

Fotofabriek biedt fotokalenders in verschillende formaten aan. De formaten die per brievenbuspost verstuurd kunnen worden, zijn: 21 bij 21 centimeter en A4 staand of liggend. Ook een bureaukalender is klein genoeg om niet in een pakketje te hoeven. Maak een thuiswerker blij met een gepersonaliseerde bureaukalender om zo zijn of haar werkplek te versieren. Ontwerp de kalender met je eigen foto’s en/of teksten. Zo kun je gelijk belangrijke verjaardagen op de kalender schrijven zodat deze niet vergeten worden!

Bekijk de kalenders
Brievenbuscadeau kalender

Brievenbuscadeau: Slingers

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen (letterlijk)! Kun jij niet bij een verjaardag of andere viering aanwezig zijn, maar wil je wel bijdragen aan de feestvreugde? Stuur dan gepersonaliseerde slingers met je eigen foto op! Verras iemand met deze feestelijke versiering. De slinger bevat 12 vlaggetjes met voldoende ruimte voor een leuke foto en/of tekst op de voor- en achterkant. Voeg de leeftijd van de jarige toe, kies voor een leuke boodschap of een grappige foto. In de Online Editor vind je diverse thema's die je kunt gebruiken bij het ontwerpen van jouw slinger. Wil je liever het ontwerp helemaal zelf maken? Kies dan voor een blanco ontwerp en start met ontwerpen!

Bekijk de slingers
Brievenbuscadeau slinger

Brievenbuscadeau: Chocolade cadeau

Een cadeau waar je zelden mee de mist in gaat is chocolade. Kies voor een lekkere doos Merci Chocolade en voeg een mooie foto toe. Merci Chocolade is het ideale cadeau voor Moederdag en onze 250 gram variant past door de brievenbus! Ken jij een echte Tony Chocolonely fan? Stuur dan een reep in zijn of haar favoriete smaak op! Plaats een leuke tekst en foto op de wikkel van de reep. Een creatief cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Chocolade is een ideaal cadeau om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Of diegene nou jarig is, een diploma heeft gehaald, of zomaar! 

Bekijk Tony Chocolonely
Brievenbuscadeau chocolade

Brievenbuscadeau: Muismat

Ken jij een thuiswerker van wie de woonkamer inmiddels een kantoortuin is? Een student die aan het ploeteren is voor zijn studie, of wellicht een gamefanaat? Geef diegene een muismat cadeau! De muismat is een ideaal cadeau voor menig computergebruiker. Het is niet alleen handig maar ziet er ook nog gezellig uit! Kies voor een motiverende tekst of een leuke foto van jullie als bedrukking van de muismat. Het cadeau past uiteraard door de brievenbus en laat jou op een originele manier iemand succes wensen! 

Bekijk de muismat
Brievenbuscadeau muismat

Brievenbuscadeau: Bierviltjes

Zit een drankje samen drinken er niet in? Met je eigen bierviltjes ben je er toch een beetje bij. Eén setje bevat 20 viltjes en je kunt de bierviltjes zelf ontwerpen via onze Online Editor. Uiteraard zijn de bierviltjes geschikt voor meer drankjes dan alleen bier! Bij een borrel is het al gauw fijn om iets onder de glazen te zetten om kringen te voorkomen. Bierviltjes zijn dus niet alleen een gezellig en grappig cadeau, maar zijn daadwerkelijk praktisch. De bierviltjes zijn 10,7 bij 10,7 centimeter in een ronde vorm, een ideaal cadeau dat past door de brievenbus. 

Bekijk de bierviltjes
Brievenbuscadeau bierviltje

Brievenbuscadeau: Foto-afdrukken of retroprints

Kies jouw favoriete foto’s uit en laat deze afdrukken! Foto-afdrukken zijn beschikbaar in 7 formaten die door de brievenbus passen. Kun je niet bij een verjaardag aanwezig zijn? Kies dan jouw lievelingsfoto’s met of van de jarige en geef deze cadeau. Het is ook leuk om foto’s van een mooie reis die jullie samen hebben gemaakt, een festival of een andere herinnering te vereeuwigen op print. Ga je liever voor een retrothema? Kies dan voor de Retroprints. Met een formaat van 10,2 bij 12,7 centimeter kan dit cadeau gemakkelijk per brievenbuspost verstuurd worden.

Bekijk de Foto-afdrukken
Brievenbuscadeau foto-afdrukken

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...