actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Broodtrommel bedrukken

 • Bedruk een broodtrommel
 • Broodtrommel bedrukken
 • Broodtrommel bedrukken
 • Gemakkelijk te personaliseren
 • Herbruikbare broodtrommel
 • Personaliseren met eigen foto's en tekst
 • Snelste levering van Nederland

Bij Fotofabriek kun je je eigen broodtrommel bedrukken. Zet er een mooie afbeelding, leuke tekst of een naam op. Via onze Online Editor kun je gemakkelijk en snel je eigen broodtrommel ontwerpen. Begin nu met het ontwerpen van je eigen broodtrommel!

Begin nu met ontwerpen!

Een Broodtrommel bedrukken bij Fotofabriek

De broodtrommels van Fotofabriek zijn gemaakt van stevig plastic waardoor het product een lange levensduur heeft. De deksel van de broodtrommel wordt bedrukt met jouw eigen foto en/of tekst dat je hebt ontworpen in de Online Editor.

Het bakje van de broodtrommel kan in de vaatwasser! De broodtrommel heeft een formaat van 18cm x 12cm x 5,5cm. Dit is perfect voor je ontbijt en/of lunch in te doen. Je kunt zowel broodjes, fruit en noten meenemen in de broodtrommel. Liever een salade of warme lunch? Ook dit kun je eenvoudig meenemen in de gepersonaliseerde broodtrommel. 

Broodtrommel met leuke plaatjes

Een broodtrommel bedrukken is leuk voor jong en oud. Voor een kind is het bijvoorbeeld leuk om een broodtrommel te ontwerpen met een leuk plaatje of eigen naam. Denk aan bijvoorbeeld een broodtrommel met een prinsessenplaatje voor een meisje of een broodtrommel met een plaatje van een auto voor een jongen.

Niet alleen voor kinderen is deze broodtrommel uitermate geschikt. Ook voor volwassenen is het leuk om een broodtrommel te bedrukken met eigen naam of leuke foto. De broodtrommel is handig om mee te nemen naar je werk! Zo vind je jouw lunch altijd terug in de koelkast. 

Een broodtrommel cadeau geven

Is er iemand jarig geweest of wil je gewoon iemand verrassen en ben je op zoke naar een leuk cadeau ? Laat nu een broodtrommel bedrukken en geef het cadeau. Een gepersonaliseerde broodtrommel is leuk voor iedereen. 

Hoe kun je een broodtrommel bedrukken?

Met maar een paar klikken kun je een broodtrommel ontwerpen via de Online Editor en door Fotofabriek laten bedrukken. Volg onderstaande stappen om een broodtrommel te bedrukken:

 1. Ga naar de broodtrommel en open de Online Editor
 2. Kies een kant-en-klare thema of start een blanco ontwerp
 3. Upload je foto en voeg bijvoorbeeld een naam of tekst toe
 4. Klaar met de broodtrommel ontwerpen? Klik dan op bestellen
 5. De broodtrommel zal nu zo snel mogelijk verstuurd worden!
   

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...