wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Buitencanvas maken

Is jouw tuin wel toe aan een beetje fleurigheid? Het canvasdoek voor buiten, is hier zeer geschikt voor. Dit canvasdoek is speciaal ontwikkeld om ook buiten zijn hoge kleurechtheid te behouden. Daarnaast zal het canvasdoek bij veel zonlicht ook niet gaan verkleuren, op die manier heb je jaren plezier van je eigen gemaakte buitencanvas. Je eigen foto kun je makkelijk laten afdrukken op het buitencanvas. Zo maak je van je eigen tuin, een tuin met een persoonlijk tintje. Het buitencanvas is een echte eyecatcher voor je tuin!

Buitencanvas op maat

Naast de hoge kleurechtheid is het canvas voor buiten in vele afmetingen te verkrijgen. Zo kun je een maat kiezen die het beste in je tuin past. Naast de vierkante canvasmodellen bieden wij ook de liggende modellen aan. Het handige ophangsysteem zorgt ervoor dat het doek simpel op te hangen is.  

Bekijk hier onze buitencanvassen

Eenvoudig een buitencanvas maken

Je eigen foto voor buiten maak je simpel door de Online Editor te gebruiken. Deze software is zeer gebruiksvriendelijk en helpt je om stap voor stap je eigen buitenschilderij te maken.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek