actie
20% korting op alle wanddecoratie

Buitenposter maken

Om je tuin helemaal in de zomerstemming te brengen is een buitenposter onmisbaar. Van vrolijke bloemetjes tot een prachtige zonsondergang, alle buitenposters fleuren je tuin op. Naast een standaard poster, kun je natuurlijk ook je eigen buitenposter ontwerpen met bijvoorbeeld je eigen bloemen of landschapsfoto. Liever een persoonlijke foto of een tekst op je poster? Ook dat is mogelijk en simpel te maken. Naast een poster voor jezelf, kun je ook een poster cadeau geven. Hoe origineel is dat!

Personaliseer je eigen poster

Om je tuin het beste schilderij te geven, maken wij gebruik van stevig zeildoek genaamd bisonyldoek. Naast de zeer hoge kleurechtheid, verkleurt hij niet door de zon en is hij natuurlijk waterbestendig. Je poster hang je simpel op, door een haakje of clip te bevestigen aan je poster.

Je eigen buitenposter ontwerpen en bestellen? Maak dan direct gebruik van de Online Editor. Binnen enkele dagen wordt de poster bij jou aan de deur bezorgd. 

 

Bekijk onze buitenposters

Actie  Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!