actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Buitenschilderij maken

9,0

(17112 beoordelingen)

Buitenschilderij maken

Helemaal klaar met die kale muur of schutting in je tuin? Maak dan je eigen buitenschilderij! Bij ons kun je van je eigen foto een prachtig buitenschilderij laten maken. Met een buitenschilderij creëer je een gezellige sfeer in je tuin, zelfs in de koude en kille wintermaanden.

Wij drukken het buitenschilderij op duurzaam bisonyldoek en voorzien het buitenschilderij van stevige metalen ringen. Je kunt ook kiezen voor transparante ringen, zeilklemmen of geen ringen. Onze buitenschilderijen zijn weerbestendig en hebben een zeer hoge kleurechtheid. Zelfs de zon heeft geen invloed op de kleurechtheid van het buitenschilderij. Het schilderij is namelijk ook UV-bestendig.

Je kunt bij ons kiezen uit veel verschillende formaten buitenschilderijen. Zo kun je kiezen voor het wat kleinere vierkante 50x50 formaat buitenschilderij of bijvoorbeeld voor het grote 200x150 formaat buitenschilderij. Staat het formaat wat jij in gedachten er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Begin vandaag nog met het maken van je eigen buitenschilderij. Dit kun je gemakkelijk doen via onze Fotofabrieksoftware. Je zelf gemaakte buitenschilderij heb je binnen enkele dagen in huis.

De meeste bloemen en planten bloeien niet het hele jaar door, maar door middel van je eigen foto buitenschilderij heb je nooit meer een treurige tuin! Een ander voordeel van onze buitenschilderijen is de levensduur. Onze buitenschilderijen gaan met gemak meerdere jaren mee en zijn dus hartstikke duurzaam. Wij maken jouw buitenschilderij met liefde en vakmanschap en dat zie je terug in de kwaliteit.

Buitenschilderij maken

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Nadat je het buitenschilderij volledig naar eigen smaak hebt ontworpen wordt de poster in eigen huis geprint. Doordat we gebruik maken van de modernste printtechnieken kunnen we een hoge kleurechtheid garanderen. Als het buitenschilderij af is wordt het uitvoerig gecontroleerd. Nadat het schilderij is goedgekeurd wordt het zorgvuldig verpakt en verzonden.

Een buitenschilderij is ook zeer geschikt om als cadeau weg te geven!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...