actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Geslaagd cadeau voor haar

9,0

(17720 beoordelingen)

Geslaagd cadeau voor haar
  • Speciaal voor haar
  • Uniek en persoonlijk cadeau
  • Eenvoudig te ontwerpen
  • Breed cadeau assortiment

Ben je op zoek naar een examen cadeau voor de geslaagde? Of is er iemand in jouw omgeving geslaagd voor haar rijbewijs? Dan geef je natuurlijk een leuk geslaagd cadeau aan haar! Bij Fotofabriek kun je kiezen uit verschillende fotocadeaus, die je op eigen wijze uniek kunt maken. Je kunt namelijk zelf je eigen foto’s, teksten en namen toevoegen aan het cadeau. Zo geef je altijd een uniek cadeau aan de geslaagde!

Vaak is het lastig om een leuk geslaagd cadeau voor haar te kiezen. Daarom helpen wij je bij het kiezen van een goed bijpassend cadeau. Wij hebben hieronder vijf verschillende leuke geslaagd cadeaus voor haar op een rij gezet. Kies een leuk cadeau en ontwerp deze naar eigen wens met behulp van onze Online Editor. Zo kun je de geslaagde verrassen met jouw originele cadeau!

Bekijk ons cadeau assortiment

Geslaagd cadeau voor haar: Merci chocolade

Een leuk geslaagd cadeau voor haar is Merci chocolade met jouw ontworpen wikkel. Want zeg nou zelf welke vrouw houdt er nou niet van chocolade? De wikkel van de Merci kun je ontwerpen volledig naar eigen smaak. Zo kun je een leuke foto plaatsen op de wikkel met een persoonlijke felicitatie. Op deze manier is de de felicitatie voor de geslaagde nog unieker!

Naast Merci chocolade kun je bij Fotofabriek ook kiezen uit andere soorten chocolade. Je kunt namelijk ook kiezen voor een Milka chocolade hart of voor een reep Tony’s Chocolonely. Ook deze twee producten kun je volledig zelf ontwerpen. Op deze manier is het geslaagd cadeau voor haar altijd een uniek cadeau!

Merci chocolade bedrukken
Geslaagd cadeau voor haar Merci

Geslaagd cadeau voor haar: Mok met foto

Is de geslaagde een echte koffieleut? Dan is een gepersonaliseerde mok een ontzettend leuk geslaagd cadeau voor haar. De mok kun jij volledig met jouw creativiteit ontwerpen in onze Online Editor of je kunt in de Editor gebruik maken van kant-en-klare thema’s. Zo kan de geslaagde koffie drinken uit jouw ontworpen mok.

Indien je de geslaagde nog meer wilt verrassen, kun je kiezen voor een magische mok. Deze mok laat pas het ontwerp zien als er koffie in de mok komt. Ook kun je kiezen voor een blauwe of rode mok, een mega mok of een koffiemok. Kies de gewenste mok en start met het maken van een mooi ontwerp!

Mok met foto bedrukken
Geslaagd cadeau voor haar mok

Geslaagd cadeau voor haar: Fotopuzzel

Is de geslaagde een echte puzzelaar? Dan is een unieke fotopuzzel een leuk geslaagd cadeau voor haar. Je kunt kiezen voor een puzzel met 120, 252, 315, 500, 1000 of 1500 puzzelstukjes. Deze puzzel ontwerp je volledig naar eigen wens. Hierdoor kun je ook bepalen hoe moeilijk jij de puzzel maakt en wat voor leuke foto of ander ontwerp er op komt.

Als je de geslaagde de optie wilt bieden om de puzzel te vereeuwigen, dan kan dat met puzzellijm. Je kunt kiezen voor de puzzellijm bij het afronden van je bestelling. Met de lijm kan de geslaagde de puzzelstukjes aan elkaar lijmen. Hierdoor zou ze de puzzel in een lijst kunnen plaatsen en ophangen in de kamer!

Fotopuzzel maken
Geslaagd cadeau voor haar fotopuzzel

Geslaagd cadeau voor haar: Tegeltje

Een tegeltje met een leuke boodschap is een origineel geslaagd cadeau voor haar! Plaats op het tegeltje een eigen spreuk of een felicitatie. Je kunt aan het tegeltje ook leuke foto’s of cliparts toevoegen. Hierdoor wordt het tegeltje nog specialer.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten tegeltjes. Kies uit:

  • Tegeltje 15 x 15 cm
  • Rechthoek tegeltje 14,8 x 19,8 cm
  • Hexagon tegeltje 16,5 x 14,5 cm
  • XL tegeltje 20 x 20 cm

Zodra je de gewenste tegel hebt gekozen, kun je gelijk starten met het ontwerpen!

Tegeltje bedrukken
Geslaagd cadeau voor haar tegeltje

Geslaagd cadeau voor haar: Wijnglas

Als er iemand geslaagd is, is het vaak tijd voor een feestje! Een gegraveerd wijnglas is in dat geval een leuk geslaagd cadeau voor haar. Een wijnglas kun je bij Fotofabriek laten graveren met een leuke tekst of met haar naam. Zo kan ze tijdens haar feestje een wijntje drinken uit een gepersonaliseerd wijnglas en proosten met haar persoonlijke glas!

Een ander leuk cadeau voor bij het wijnglas, is een leuke wijnkist. Deze wijnkist kun je ook volledig naar eigen smaak samenstellen met foto’s en teksten. Zo kan je op originele wijze de geslaagde feliciteren met unieke cadeautjes.

Wijnglas graveren
Geslaagd cadeau voor haar wijnglas

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...