actie
25% korting op ALLE wanddecoraties!

Jubileum cadeau voor hem

Jubileum cadeau voor hem algemeen
  • Speciaal voor hem
  • Unieke cadeaus
  • Makkelijk zelf te personaliseren
  • Gratis verzending v.a. €40,-
  • Breed aanbod

Een jubileum is een bijzonder moment, dat je niet zomaar voorbij kan laten gaan. Zijn je ouders bijvoorbeeld 50 jaar getrouwd? Of vier je zelf binnenkort je 25-jarig jubileum? Maar wat geef je nu als jubileum cadeau voor hem? We weten allemaal dat een cadeau voor hem vinden een uitdaging kan zijn. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een origineel jubileum cadeau!

Bij Fotofabriek ontwerp je gemakkelijk je eigen gepersonaliseerde jubileum cadeau voor hem in de Online Editor. Hieronder hebben we speciaal voor jullie alvast een selectie gemaakt van de leukste jubileum cadeaus voor hem! Ben je opzoek naar een jubileum cadeau speciaal voor haar? Klik dan hier.

Neem een kijkje in ons cadeau assortiment

Ontwerp zijn eigen muismat

Een muismat is het perfecte jubileum cadeau voor hem! Of hij nu een workaholic of een gamer is, een muismat is altijd handig! Op deze manier wordt hij elke keer als hij zijn laptop/PC erbij pakt herinnerd aan zijn jubileum, hoe leuk is dat? 

Kies uit verschillende vormen bij het ontwerpen van de muismat. Ga je voor een vierkante, ronde of hartvormige muismat? Kies voor een foto waarbij hij elke keer weer vrolijk wordt, als hij de foto ziet. Je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan in de Online Editor of kies uit een van de standaard thema’s. Bestel de muismat en je jubileum cadeau voor hem is klaar om te geven!

Een tijdschrift speciaal voor hem

Bij een jubileum cadeau voor hem denk je misschien niet meteen aan een tijdschrift, maar dit is wel erg leuk! Vieren jullie binnenkort bijvoorbeeld jullie 20-jarig jubileum? Vul het tijdschrift met mooie foto’s en herinneringen van de afgelopen 20 jaar. Je kan ook typische uitspraken van hem toevoegen. 

Een tijdschrift als jubileum cadeau voor hem is een enorm leuk cadeau voor nu en natuurlijk ook voor later om rustig door te bladeren. Geef het tijdschrift een mooie plek op de salontafel en iedereen kan door zijn tijdschrift bladeren en de leuke herinneringen zien! Bij het ontwerpen van een tijdschrift als jubileum cadeau voor hem kan je kiezen uit verschillende formaten.

Kies uit:

  • A5 liggend
  • A5 staand 
  • A4 liggend
  • A4 staand
  • Vierkant formaat

Een gepersonaliseerde mok

Bij een jubileum is het leuk om een cadeau met een blijvende herinnering te geven. En wat is leuker dan een mok die elke dag gebruikt kan worden? Ontwerp dan nu bij Fotofabriek een mok als jubileum cadeau voor hem! Bereikt hij binnenkort een werk gerelateerd jubileum, bijvoorbeeld 25 jaar in dienst? Dan heeft hij voortaan z’n eigen, gepersonaliseerde mok op werk!

Personaliseer de mok door foto’s en tekst toe te voegen, waardoor hij nog lang terug kan denken aan het jubileum! Wil je niet een normale mok geven? Fotofabriek heeft ook een magische mok. Deze mok lijkt op het eerste gezicht zwart, maar zodra je een warme vloeistof erin schenkt komt de foto tevoorschijn. Een leuk jubileum cadeau met een extra verrassingselement! 

Ontwerp een lekkere Merci chocolade

Hij zal het niet altijd willen toegeven, maar ook mannen zijn dol op Merci chocolade. Het leuke hieraan is dat je bij Fotofabriek de wikkel personaliseert, waardoor het niet zomaar meer Merci Chocolade is. Personaliseer de wikkel door een foto en/of boodschap toe te voegen, waardoor zijn jubileum cadeau extra speciaal wordt!

Bij het ontwerpen van de Merci Chocolade wikkel kan je kiezen uit Merci Chocolade van 250 gram of 400 gram. De Merci Chocolade wikkel kun je binnen enkele minuten gemakkelijk en snel in onze Online Editor ontwerpen. Ideaal voor je jubileum!

Ontwerp een gepersonaliseerd T-shirt

En tot slot, een gepersonaliseerd T-shirt als jubileum cadeau voor hem! Een T-shirt is een leuk om te geven als bepaald aandenken aan de periode van het jubileum. Voeg een leuke foto en/of tekst toe aan het T-shirt en je jubileum cadeau voor hem is klaar!

Kies gemakkelijk uit zwart of wit wanneer het gaat om het maken van je eigen T-shirt. Het ontwerpproces zelf is gemakkelijk gemaakt door het gebruik van onze Online Editor. Voeg eenvoudig de leukste foto’s, teksten of logo’s toe aan het ontwerp!

Tip: Is het winter? Of is hij gewoon een koukleum? Fotofabriek heeft ook gepersonaliseerde hoodies!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform