actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Jubileumcadeau voor opa en oma

9,0

(17720 beoordelingen)

Jubileumcadeau voor opa en oma
  • Speciaal voor opa en oma
  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en unieke cadeaus
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Gratis verzending v.a. €40,-

Gefeliciteerd! Zijn je opa en oma zoveel jaar getrouwd en ben je nog opzoek naar een speciaal jubileumcadeau voor opa en oma? Wij helpen je verder! Of je opa en oma nu 25 jaar, 50 jaar of nog veel langer getrouwd zijn. Een jubileum is altijd reden voor en feestje! 

Wij hebben de 5 leukste jubileumcadeaus speciaal voor opa en oma op een rijtje gezet! Ontwerp je jubileumcadeau voor opa en oma nu gemakkelijk en snel in de Online Editor.

Kijk in ons cadeau assortiment

Tijdschrift vol (klein)kinderen

Opa’s en oma’s zijn vaak dol op foto’s. Een tijdschrift is daarom het perfecte jubileumcadeau voor opa en oma! Verzamel foto’s van hun kinderen, kleinkinderen en eventueel achterkleinkinderen. Laat iedereen een eigen tekstje schrijven voor in het tijdschrift met een lieve persoonlijke boodschap. Zitten er hele jonge kinderen bij? Opa’s en oma’s zijn ook dol op tekeningen of kleurplaten!

Kan je hiermee niet een heel tijdschrift vullen? Het is ook leuk om foto’s en uitspraken van vroeger te gebruiken. Bij het maken van een tijdschrift heb je keuze uit verschillende formaten. Het is mogelijk om het tijdschrift een aantal keer te bestellen, zo heeft elk (klein)kind ook zijn of haar eigen exemplaar.  

Gegarandeerd dat dit tijdschrift als jubileumcadeautje voor opa en oma een mooi plekje krijgt op de salontafel en nog vaak wordt doorgebladerd!

Maak een tijdschrift
Jubileumcadeau voor opa en oma tijdschrift

Unieke koffiemok

Opa’s en oma’s zijn vaak dol op een lekker bakje koffie, het liefst met leuk gezelschap. Hoe leuk is het dat opa en oma voortaan een bakje koffie kunnen drinken uit hun eigen gepersonaliseerde mok? Een mok is daarom een origineel jubileumcadeau voor opa en oma!

Je kan kiezen voor een speciale koffiemok met foto, maar Fotofabriek heeft ook een normale mok, een magische mok en een mega mok in het assortiment. Een magische mok is leuk voor een extra verrassing. De foto komt pas tevoorschijn na het inschenken van een warme drank. Personaliseer dit jubileumcadeau voor opa en oma nu gemakkelijk in de Online Editor!

Ontwerp je eigen mok
Jubileumcadeau voor opa en oma mok

Ontwerp een merci chocolade

Een Merci Chocolade als jubileumcadeau voor opa en oma is altijd goed. Verwen je grootouders met een heerlijke selectie chocolaatjes, lekker voor bij de koffie! Dit cadeautje is daarom ook erg leuk om te geven in combinatie met de eerdergenoemde koffiemok. Personaliseer de wikkel met een leuke foto en lieve tekst en je opa en oma zullen enorm verrast zijn. 

Je hebt keuze uit twee formaten, een doosje Merci Chocolade van 250 gram of van 400 gram. Kies uit een van de standaard ontwerpen of laat je eigen creativiteit de vrije loop. Bestel de Merci Chocolade en je jubileumcadeau voor opa en oma is klaar!

Ontwerp je Merci wikkel
Jubileumcadeau voor opa en oma merci

Muismat voor opa en oma

Speciaal voor de hippe opa’s en oma’s is het leuk om een gepersonaliseerde muismat cadeau te geven als jubileumcadeau. Een leuk, origineel en vooral handig jubileumcadeau voor opa en oma! Elke keer als opa of oma hun laptop erbij pakken worden ze herinnerd aan dit bijzondere moment. 

Je hebt keuze uit verschillende vormen: kies voor een vierkante, ronde of hartvormige muismat. Kies een mooie foto uit en voeg eventueel nog een lieve tekst toe. Je kan ervoor kiezen om door middel van een tekst te verwijzen naar het jubileum. Rond het bestelproces af en de muismat is klaar om gegeven te worden!

Maak een muismat
Jubileumcadeau voor opa en oma muismat

Een leuke champagne-geschenkset

Een jubileum is een speciale gebeurtenis en daar past een bijzonder en luxe cadeautje bij. Een champagne-geschenkset is daarom een perfect jubileumcadeau voor opa en oma. De geschenkset bestaat uit een heerlijke fles Moët & Chandon, met twee champagneglazen. De glazen zijn te personaliseren met een eigen tekst. 

Op deze manier kunnen opa en oma samen genieten van een heerlijke champagne en proosten op het leven. Door de gepersonaliseerde glazen kunnen ze nog lang terugdenken aan deze bijzondere gebeurtenis.

Maak een champagne geschenkset
Jubileumcadeau voor opa en oma geschenkset

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...