actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Cadeau leraar ontwerpen met eigen foto's

9,0

(12687 beoordelingen)

Afscheidscadeau voor leraar

Is jouw leraar jarig of heb je na dit jaar geen les meer van hem of haar. Dan heb je waarschijnlijk net gezocht op een cadeau voor leraar, docent, meester of juf. In veel gevallen heb je meestal in de loop der jaren een goede band met je leraar opgebouwd. Dus een bedankje is zeker een leuke blijk van waardering. Wij hebben een aantal leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet. Alle cadeaus kun je personaliseren met een leuke foto of tekst in de Online Editor.

Bekijk ook onze cadeau ideeën voor hem en haar!

Bekijk onze cadeaus Bekijk al onze cadeau ideeën

Collegeblokken

Niet alleen leerlingen en studenten gebruiken collegeblokken om aantekeningen in te maken. De kans is groot dat ook jouw leraar een collegeblok gebruikt om van alles in op te schrijven. Een super handig cadeau om aan je docent te geven dus. Je meester of juf zal het namelijk super veel gaan gebruiken. Op de collegeblokken van Fotofabriek kun je zelf een leuke afbeelding of tekst toevoegen. Hoe vet is het als je aan het einde van het schooljaar je leraar kunt verrassen met een collegeblok met daar een klassenfoto op afgebeeld. Een collegeblok is echter ook een leuk verjaardagscadeau. Deze kun je zelf ontwerpen, hierbij kun je denken aan een leuke foto van jezelf met de tekst gefeliciteerd met uw verjaardag.

Alle collegeblokken
Collegeblok als cadeau

Multomappen

Naast collegeblokken gebruiken docenten over het algemeen veel losse papiertjes voor van alles en nog wat. Misschien heb je deze stapel met losse velletjes wel eens in de tas van je onderwijzer zien zitten. Losse papiertjes zijn natuurlijk super praktisch maar ze beschadigen ook heel snel of raken gekreukt. Ken je je leerkracht nou een beetje en weet je dat hij veel losse velletjes gebruikt. Verblijd hem of haar dan met een multomap waarin deze velletjes niet alleen veilig gehouden kunnen worden maar ook gesorteerd bewaard blijven. Multomappen die je bij ons kunt bestellen zijn rondom te bedrukken en daarom heel persoonlijk.

Alle multomappen
Multomap als cadeau

Merci Chocolade

Is jouw leraar nou een echte zoetekauw? Dan is een doos Merci chocolade leuk om te geven. Is jouw leraar dol op chocolade? Dan is de grootste Merci doos van 400 gram perfect. Een Merci doos van 250 gram is ook mogelijk. Op de wikkel kun je een speciale foto of tekst plaatsen.

Bekijk Merci doos
Merci chocolade als cadeau

Zit het cadeau voor jouw leraar hier niet tussen. Dan is een bedrukte wijnkist of een zelf ontworpen wenskaart ook een leuk cadeau om aan hem of haar te geven. Op deze manier heb je altijd een cadeautje en kom je niet met lege handen aan.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...