wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Cadeaubon geslaagd

Na een periode van hard leren krijgen alle examenkandidaten van het VMBO, HAVO en VWO te horen of ze geslaagd zijn. Een spannende en intensieve periode is dan achter de rug en het is natuurlijk erg leuk om deze persoon te feliciteren en te verrassen met een leuk cadeautje!

Heeft je (klein-)zoon of dochter, broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje onlangs examen gedaan? Voor alle examenkandidaten kun je nu bij Fotofabriek speciale 'geslaagd' cadeaubonnen bestellen t.w.v. 15, 25, 35 of 50 euro!

Deze cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om een fotoproduct naar keuze te maken. Hiermee kan de geslaagde bijvoorbeeld een mooi fotoboek, kalender, eigen agenda of een van de vele andere fotoproducten ontwerpen. Leuk om bijvoorbeeld foto's van het examenjaar te gebruiken of foto's van een vakantie!

Niet geslaagd? Natuurlijk kun je ook iemand opvrolijken met zo'n cadeaubon en zo een hart onder de riem steken (of je gebruikt de cadeaubon gewoon zelf).

Bekijk onze cadeaubonnen

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek