actie
Lente actie! 25% korting op diverse producten

Cadeaubon geslaagd maken

8,9

(4448 beoordelingen)

Cadeaubon geslaagd

Na een periode van hard leren krijgen alle examenkandidaten van het VMBO, HAVO en VWO te horen of ze geslaagd zijn. Een spannende en intensieve periode is dan achter de rug en het is natuurlijk erg leuk om deze persoon te feliciteren en te verrassen met een leuk cadeautje!

Heeft je (klein-)zoon of dochter, broer, zus, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje onlangs examen gedaan? Voor alle examenkandidaten kun je nu bij Fotofabriek speciale 'geslaagd' cadeaubonnen bestellen.

Deze cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om een fotoproduct naar keuze te maken. Hiermee kan de geslaagde bijvoorbeeld een mooi fotoboek, kalender, eigen agenda of een van de vele andere fotoproducten ontwerpen. Leuk om bijvoorbeeld foto's van het examenjaar te gebruiken of foto's van een vakantie!

Niet geslaagd? Natuurlijk kun je ook iemand opvrolijken met zo'n cadeaubon en zo een hart onder de riem steken (of je gebruikt de cadeaubon gewoon zelf).

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...