actie
20% korting op alle wanddecoratie
Collegeblok maken

Collegeblok maken

Collegeblokken maken met foto's

Collegeblok maken? Ontwerp zelf collegeblokken met foto's en eigen teksten! Tegenwoordig hoef je namelijk niet meer het hele jaar tegen dat saaie schoolschrift en collegeblok aan te kijken, want bij Fotofabriek kun je zelf een A4 collegeblok maken!

Je kan gemakkelijk een collegeblok maken via de Online Editor van Fotofabriek. Na het openen van de software en het kiezen van het collegeblok, word je gelijk gevraagd welk papiersoort het collegeblok moet bevatten. Voor de collegeblokken zijn er een aantal verschillende soorten papier beschikbaar waaronder een lijntjes collegeblok, een blanco collegeblok of een geruit collegeblok.

De collegeblokken met ruitjes zijn onderverdeeld in 2 soorten; je kan een collegeblok met 5 mm ruitjes bedrukken, maar heb je ook de keuze uit een collegeblok met 10 mm geruit papier. Zo maak je precies het juiste collegeblok.

Het A4 collegeblok bevat 80 pagina's en heeft een handige spiraalbinding om gemakkelijk de pagina's om te slaan.

Goedkoop collegeblok bedrukken

Bij Fotofabriek kun je gemakkelijk zelf een goedkoop collegeblok bedrukken met je foto's of bijvoorbeeld een logo. Voor slechts € 6,99 kun je al een collegeblok bedrukken en vorm geven zoals je dat zelf wil. Natuurlijk kun je een collegeblok ontwerpen met daarop je naam, collegejaar en bijvoorbeeld een vakantiefoto.

Maar je kan ook nog een stapje verder gaan. Maak een fotocollage en gebruik die voor je collegeblok. Wil je het schooljaar en de schooldagen aftellen? Maak dan een ontwerp met alle schooldagen en streep die af! Natuurlijk kun je ook de mooie foto's van jou en je vriend(in), favoriete (huis)dier of je hobby gebruiken of geef een collegeblok cadeau!

Bekijk onze collegeblokken

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!