• cadeau communie

Communiecadeau

De eerste communie is een belangrijk moment voor de communicant. Deze belangrijke gebeurtenis wordt vaak ook gevierd met een communiecadeau. Elk jaar staan de maanden april, mei en juni veel in het teken van de eerste communie. De eerste communie wordt vaak gezien als een moment om nooit meer te vergeten. Ben jij uitgenodigd voor een eerste communie? Dan wil je de communicant natuurlijk een leuk cadeau geven, maar wat koop je voor iemand die zijn eerste communie heeft? Een communiecadeau die de communicant altijd zal blijven herinneren. Fotofabriek heeft daarom een aantal communiegeschenken voor op een rijtje gezet.

Communiecadeau: Communiekaartje

Een kaartje is een leuk cadeau dat je kunt geven na de eerste communie. De communiekaart kun je naar eigen wensen gemakkelijk en snel ontwerpen in de Online Editor. Je kunt dit communiekaartje persoonlijk maken met een leuke foto en natuurlijk een speciale tekst voor de communicant. De communiekaarten zijn er in verschillende formaten, waaronder Enkel A6, Dubbel 14x14 en Dubbel A5.

Communiecadeau: Merci Chocolade

Het lekkerste cadeau dat je aan de communicant kunt geven is een doosje merci chocolade. Je kunt het doosje zelf personaliseren met een leuk foto of tekst. De merci chocolade is te bestellen in 250 of 400 gram en bevat 8 verschillende soorten chocolade, waaronder melk, puur en hazelnoot. Het leuke aan dit communiecadeau is dat de communicant een blijvende herinnering heeft met de foto op de wikkel.

Communiecadeau: Cadeaubon

Vind je het toch lastig om een communiecgeschenk uit te kiezen? Dan is een cadeaubon een handig alternatief dat je kunt geven tijdens het communiefeest. Zo kunnen de ouders een mooi fotoboek maken van de eerste communie. Of een fotocollage maken op canvas bijvoorbeeld. De cadeaubonnen kun je ook personaliseren met een foto en een lieve boodschap voor de communicant.

Bekijk onze communiecadeaus

Wenskaarten
vanaf € 6,99
Cadeaubonnen
vanaf € 5,00

Tip: Een communiekaartje kun je ook gebruiken om je familie, vrienden en kennissen voor een communie uit te nodigen. Ga gelijk aan de slag in de Online Editor om jouw uitnodiging helemaal naar wensen samen te stellen.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!