actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Communiecadeau

9,0

(16500 beoordelingen)

cadeau communie

De eerste communie is een belangrijk moment voor de communicant. Deze belangrijke gebeurtenis wordt vaak ook gevierd met een communiecadeau. Elk jaar staan de maanden april, mei en juni veel in het teken van de eerste communie. De eerste communie wordt vaak gezien als een moment om nooit meer te vergeten. Ben jij uitgenodigd voor een eerste communie? Dan wil je de communicant natuurlijk een leuk cadeau geven, maar wat koop je voor iemand die zijn eerste communie heeft? Een communiecadeau die de communicant altijd zal blijven herinneren. Fotofabriek heeft daarom een aantal communiegeschenken voor je op een rijtje gezet.

Bekijk onze cadeaus Bekijk al onze cadeau ideeën

Communiecadeau: Communiekaartje

Een kaartje is een leuk cadeau dat je kunt geven na de eerste communie. De communiekaart kun je naar eigen wensen gemakkelijk en snel ontwerpen in de Online Editor. Je kunt dit communiekaartje persoonlijk maken met een leuke foto en natuurlijk een speciale tekst voor de communicant. De communiekaarten zijn er in verschillende formaten, waaronder Enkel A6, Dubbel 14x14 en Dubbel A5.

Bekijk kaarten
communiekaartje

Communiecadeau: Merci Chocolade

Het lekkerste cadeau dat je aan de communicant kunt geven is een doosje Merci chocolade. Je kunt het doosje zelf personaliseren met een leuk foto of tekst. De Merci chocolade is te bestellen in 250 of 400 gram en bevat 8 verschillende soorten chocolade, waaronder melk, puur en hazelnoot. Het leuke aan dit communiecadeau is dat de communicant een blijvende herinnering heeft met de foto op de wikkel.

Bekijk Merci
cadeau

Communiecadeau: Cadeaubon

Vind je het toch lastig om een communiegeschenk uit te kiezen? Dan is een cadeaubon een handig alternatief dat je kunt geven tijdens het communiefeest. Zo kunnen de ouders een mooi fotoboek maken van de eerste communie. Of een fotocollage maken op canvas bijvoorbeeld. De cadeaubonnen kun je ook personaliseren met een foto en een lieve boodschap voor de communicant.

Bekijk cadeaubon
cadeaubon

Ervaring van klanten

Tip: Een communiekaartje kun je ook gebruiken om je familie, vrienden en kennissen voor een communie uit te nodigen. Ga gelijk aan de slag in de Online Editor om jouw uitnodiging helemaal naar wensen samen te stellen.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...