actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken

Corona-update Fotofabriek

Laatste dagen zijn er heel veel dingen gebeurd omtrent het coronavirus. Mede hierom begrijpen wij heel goed dat dit vragen met zich mee brengt. In onderstaand artikel wordt uitgelegd hoe Fotofabriek hier als organisatie mee omgaat en wat er voor jou als klant verandert.


Bestelproces
Voor jou verandert er niets. Je kunt met een gerust hart alsnog je fotoproduct ontwerpen en bestellen. Fotofabriek gaat door met het produceren van alle bestellingen en zorgt er net als altijd voor dat jouw product een drukwerk van kwaliteit wordt.


Levertijden
Vooralsnog is er niks veranderd aan onze vliegensvlugge levertijden. Wij doen onze uiterste best om jouw product altijd zo snel mogelijk op te sturen.


Veiligheid
We houden een oog op alle ontwikkelingen, nemen geen risicoโ€™s met ons personeel en volgen eventuele instructies van de overheid nauw op. Dit om de veiligheid van jou en van onze eigen medewerkers te waarborgen.


Afhalen
Vanwege de huidige adviezen van het RIVM, is het op dit moment niet mogelijk om jouw bestelling af te halen. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice.


Bereikbaarheid
Onze klantenservice staat nog steeds elke werkdag van 08:00 tot 21:00 voor je klaar. Op zaterdag kun je bij ons terecht van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform