wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Delfts blauw tegeltje maken

Delfts blauwe tegeltjes kom je overal tegen in de woonkamer, badkamer of keuken. Hier staan meestal de meest leuke en originele spreuken op. Je kunt nu zelf heel gemakkelijk een Delfts blauw tegeltje maken bij Fotofabriek.  

Een Delfts blauw tegeltje maken met foto's en spreuken

Ben jij een echte crea bea en verzin je zelf altijd de gekste uitspraken? Dan is een tegeltje echt wat voor jou. Het is leuk om meerdere tegeltjes te ontwerpen om vervolgens een compleet eigen ontwerp te maken! Een tegeltje is leuk om cadeau te geven. Je kent vast wel iemand die altijd zijn levensmotto roept of een gekke uitspraak heeft. Dan is een Delfts blauw tegeltje het ideale cadeau! Delfts blauwe tegeltjes zijn ook uitermate geschikt als geboortetegeltjes, trouwtegeltjes of een tegeltje bij verhuizing naar een nieuwe woning.

Details van het tegeltje

De Delfts blauwe tegeltjes zijn 15 x 15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. De tegeltjes worden full colour bedrukt. Hang ze in de badkamer, woonkamer, in de keuken of op het toilet. De tegeltjes zijn gemakkelijk schoon te maken met een doekje, zonder dat dit effect heeft op de afdrukkwaliteit. Je krijg er een gratis tegelhanger bij, zodat het tegeltje aan de muur bevestig kan worden. 

Verras iemand en maak een echt Delfts blauw tegeltje!

Bekijk de tegeltjes

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek