Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
20% korting op vlakliggende fotoboeken!

Delfts blauw tegeltje maken

Delfsblauw tegeltje maken
  • Gemaakt van echt keramiek
  • HD afwerking mogelijk
  • Optioneel met tegelhanger
  • Full color bedrukt

Delfts blauwe tegeltjes kom je overal tegen als wanddecoratie met de meest leuke en originele spreuken erop gedrukt. Heb jij een favoriete uitspraak? Laat deze dan afdrukken op een tegeltje zodat niemand dit vergeet.Ā Je kunt nu namelijk zelf heel makkelijk een Delfts blauw tegeltje maken bij Fotofabriek.

Maak je eigen tegeltje

Een Delfts blauw tegeltje maken met foto's en spreuken

Ben jij een echte crea bea en verzin je zelf altijd de gekste uitspraken? Dan is een tegeltje echt wat voor jou. Het is leuk om meerdere tegeltjes te ontwerpen om vervolgens een compleet eigen ontwerp te maken!

Een tegeltje is ook leuk om cadeau te geven. Je kent vast wel iemand die altijd zijn levensmotto roept of een gekke uitspraak heeft. Dan is een Delfts blauw tegeltje het ideale cadeau!

Delfts blauwe tegeltjes zijn ook uitermate geschikt alsĀ geboortetegeltjes, trouwtegeltjes of een tegeltje bij verhuizing naar een nieuwe woning.

Tip: Wil je de tekst of foto's op het tegeltje echt laten opvallen? Kies dan voor de HD afwerking. Zo komen de kleuren nog beter uit en verras jij iedereen met een prachtig tegeltje aan de wand!

Tegeltje geboorte

Details van het tegeltje

De Delfts blauwe tegeltjes zijn 15 x 15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. De tegeltjes worden full colour bedrukt en zijn dus ook geschikt voor alle bijzondere vakantiefoto's. Het tegeltje is optioneel met tegelhanger, zodat het tegeltje aan de muur bevestigd kan worden.

Verras iemand enĀ maak een echt Delfts blauw tegeltje!

Tegeltje spreuk
Maak je eigen tegeltje

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk de tegeltjes

Maak een tegeltje Vaderdag!
vanaf ā‚¬ 7,99

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform