actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Diamond painting dier

diamond-painting-dier
  • Voor jong en oud
  • Eigen foto
  • Verschillende formaten

Wil je een diamond painting van een dier maken? Laat een mooie foto van je huisdier op een painting zetten of maak een diamond painting van je hond! Upload een foto of collage naar wens in de Editor en begin direct met het samenstellen van jouw persoonlijke diamond painting!

Diamond painting maken

Waarom een diamond painting van een dier maken?

Hou je van creatief bezig zijn? Personaliseer een eigen diamond painting en ben een tijdje zoet met het maken van de persoonlijke painting. Wil je een diamond painting van een dier maken? Je kan de painting geheel personaliseren met eigen foto. Zo kan je bijvoorbeeld een diamond painting van je hond maken!

Je kan er ook voor kiezen een collage te maken van een aantal dieren om deze vervolgens af te laten drukken als een diamond painting. Je hebt keuze uit verschillende formaten. Kies een formaat en ga direct aan de slag! 

Diamond painting maken
diamond-painting-dier-maken

Hoe een diamond painting van een dier maken?

Je ontwerpt een diamond painting van een dier in een paar klikken! Volg de onderstaande stappen en ontwerp een persoonlijke painting:

  1. Kies een formaat naar wens
  2. Upload je foto of collage en plaats deze binnen het ontwerp
  3. Voeg het product toe aan de winkelwagen en rond de bestelling verder af
  4. Krijg de diamond painting thuisgestuurd!
Diamond painting maken
diamond-painting-dier-ontwerpen

Snel een diamond painting van een dier maken

Wil je snel beginnen met het maken van je diamond painting? Na het plaatsen van jouw bestelling gaan wij zo snel mogelijk aan de slag! Wil je weten wanneer je de painting kan verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden.

Heb je de diamond painting snel nodig? Kies dan voor onze spoedproductie-optie. Hierbij krijgt jouw diamond painting van een dier prioriteit over onze andere bestellingen.

Diamond painting maken
diamond-painting-dier-bedrukken

Service en korting

Heb je meer vragen over het maken en/of laten bedrukken van een diamond painting? Of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen je graag verder! Je hebt de mogelijkheid te bellen, mailen of chatten.

diamond-painting-dieren

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...