actie
20% korting op alle wanddecoratie
Een extra dik fotoboek maken

Een extra dik fotoboek maken

Afgelopen vakantie was fantastisch, je hebt wel honderden foto’s gemaakt die je allemaal in een dik fotoboek wilt plaatsen. Gelukkig hoef je geen foto’s uit te sluiten, want bij Fotofabriek maak je heel gemakkelijk een superdik fotoboek. Al onze Hardcover én Softcover Fotoboeken zijn namelijk uit te breiden tot wel 200 pagina’s. 

Iedereen kan een dik fotoboek maken

Jouw foto’s verdienen een mooi plekje in een fotoboek, of je nu een album maakt over je vakantie, je bruiloft of het afgelopen jaar! Met onze software is het maken van je eigen dikke fotoboek heel gemakkelijk. Het ontwerpen van een fotoboek biedt enorm veel mogelijkheden, er zijn leuke achtergronden, kaders en originele sjablonen. Op deze manier herbeleef je niet alleen je herinneringen, maar is het ook gewoon erg leuk om creatief met je foto’s aan de slag te zijn.

Verdienen jouw foto’s net dat beetje extra? Kies dan voor het ontwerpen en het afdrukken van een exclusief fotoboek. De extra opties zorgen ervoor dat je dikke fotoboek de uitstraling krijgt die het verdient. Maak bijvoorbeeld een omslag van kunstleer of linnen met je eigen foto’s en teksten. Uiteraard kun je zelf de papiersoort bepalen, door te kiezen voor UV Hoogglans, Premium Satin of een platliggende binding geef je jouw dikke fotoboek net dat beetje extra's mee.

Deel je superdikke fotoboek

Je bent natuurlijk erg trots op je goed gevulde fotoboek en wilt hem graag aan je familie en vrienden laten zien. Komen ze binnenkort niet langs voor een kopje koffie? Geen probleem, je kunt jouw fotoboek ook online delen. Via je account op onze website mail je het fotoalbum naar je beste vriend of deel je deze via social media.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je vragen over je fotoboek, of loop je tijdens het ontwerpen tegen iets aan? Bel, mail of chat gerust met onze klantenservice, we staan elke dag voor je klaar. 

Bekijk ons assortiment

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!