wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Familieplanner maken

Als je een groot gezin hebt dan lopen vaak de afspraken van de verschillende gezinsleden door elkaar. Zeker bij een groot gezin kan het wel eens voorkomen dat een belangrijke afspraak vergeten wordt of dat een bepaalde taak door een van de familieleden ontschoten is.

Bij veel gezinsleden is daarom het maken van een familieplanner geen overbodige luxe. Een familieplanner is eigenlijk een handige agenda, planbord of weekplanner voor het gehele gezin die op een opvallende plek opgehangen kan worden.

Met de familieplanner heb je dus een groot overzicht voor alle afspraken van het gezin en is de kans stukken kleiner dat er een afspraak vergeten wordt!

Op een familieplanner of familiekalender kunnen alle belangrijke afspraken van jezelf, de kinderen en overige familie-/gezinsleden overzichtelijk vermeld worden en ieder familielid heeft daarvoor een eigen kolom op de familieplanner.

Bekijk alle kalenders

Familieplanner maken met eigen foto's

Bij Fotofabriek kun je zelf een familieplanner maken met je eigen foto's. De familieplanner bestaat uit 12 vellen zodat je voor elke maand een apart pagina hebt. Bovenaan en onderaan elke maand kun je bij de familiekalender zelf foto's van je gezin of familie toevoegen. Een familieplanner is bijvoorbeeld ook handig voor de huishoudelijke taken te verdelen!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek