actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Familieplanner maken met foto's van het gezin

9,0

(14891 beoordelingen)

familieplanner ontwerpen
  • Zes kolommen voor alle afspraken
  • Extra groot (A3)
  • Eigen foto's toevoegen
  • Afspraken online alvast noteren

Gezinnen, groot of klein, herkennen het vast wel. Alle afspraken van iedereen bijhouden dat is al een dagtaak op zich. Werkafspraken, schooluitjes en natuurlijk alle andere activiteiten daarnaast. Het kost nogal wat moeite om dit allemaal bij te houden. Je kunt natuurlijk proberen alles te onthouden, maar dat is best lastig. Maak daarom online een familieplanner zodat je makkelijk een overzicht hebt van alle verschillende activiteiten van het hele gezin.

Maak nu een familieplanner

Familieplanner 2024 maken met eigen foto's

Bij Fotofabriek kun je zelf een familieplanner maken met je eigen foto's. De familieplanner bestaat uit 12 vellen zodat je voor elke maand een aparte pagina hebt. Bovenaan en onderaan elke maand kun je bij de familiekalender zelf foto's van je gezin of familie toevoegen. Een familieplanner is bijvoorbeeld ook handig om de huishoudelijke taken te verdelen!

Een familieplanner is zeker geen overbodige luxe. De familiekalender kun je met de Online Editor maken en heeft 6 vakken. Hier kun je de namen opschrijven en op elke pagina kan een foto worden toegevoegd. Noteer vaste afspraken alvast online en schrijf de overige afspraken gewoon met pen erbij.

Op een familieplanner of familiekalender kunnen alle belangrijke afspraken van jezelf, de kinderen en overige familie-/gezinsleden overzichtelijk vermeld worden en ieder familielid heeft daarvoor een eigen kolom op de familieplanner.

Familieplanner met eigen foto's

Verzending van familieplanner

Bij Fotofabriek hanteren wij een snelle productietijd. Dit betekent dat wanneer jij voor 12:00 uur de familieplanner bestelt, wij de gezinsplanner nog dezelfde dag gaan versturen. Erg handig wanneer je snel nog een persoonlijk cadeau nodig hebt.

Besteld vóór Met spoed besteld vóór
Familieplanner12:00 - zelfde werkdag verzonden15:00 - zelde werkdag verzonden
Familieplanner verzending

Formaten en prijzen

De familieplanner is beschikbaar in een groot formaat en heeft 6 vakken. Op deze manier is er genoeg ruimte om alle activiteiten van het hele gezin te noteren op de familieplanner.

Formaat familieplanner

Prijs familieplanner

 29,7 x 42 cm ( A3 Staand)

€ 19,99

Familieplanner prijs

Bekijk onze familieplanners

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...