actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Hoe maak je een tuinposter?

Q
A

Als je een mooie poster in je tuin/buiten wil ophangen, dan kun je het beste kiezen voor een tuinposter. De tuinposters zijn bestelbaar op verschillende formaten:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies in de Online Editor voor het type en formaat tuinposter
  3. Doorloop de stappen en je kunt gelijk beginnen met het maken van een tuinposter!
  • Je kunt er vervolgens voor kiezen om een volledige blanco tuinposter op te maken of kies voor een tuinposter met sjablonen waar je enkel nog de foto's naartoe hoeft te slepen.
  • Als je één beeldvullende foto op de tuinposter wil plaatsen, dan hoef je enkel een foto te kiezen en deze toe te voegen aan de poster. Zorg er vervolgens voor dat de tuinposter geen witranden aan de zijkanten bevat.
  • Als je meerdere foto’s op je tuinposter wil plaatsen, dan kun je deze foto’s toevoegen en vervolgens een collage hiervan maken.
  • Het is ook mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren en zodoende je tunposter te bestellen.
  • De tuinposters hebben een hoge kleurechtheid en zijn tevens UV-/waterbestendig waardoor de tuinposter een zeer lange levensduur heeft. De tuinposters zijn gemaakt van bisonyldoek, dit materiaal is zeer stevig en geschikt om wind en regen te weerstaan.
  • De tuinposter is ook geschikt om te gebruiken als spandoek of reclamedoek. Je kunt daarom ook voor andere doeleinden dan je tuin een tuinposter maken en deze effectief inzetten als reclamemateriaal.
  • Bij het bestellen in de winkelwagen kun je kiezen op welke manier je de tuinposter wil ophangen. Hiervoor zijn verschillende ophangsystemen beschikbaar waaronder metalen/transparante ringen, zeilklemmen en posterhaken.
tuinposter-plaats-foto