actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Tuinposter maken met eigen foto

9,0

(17537 beoordelingen)

tuinposter ontwerpen
 • UV- en waterbestendig
 • Zeer hoge kleurechtheid
 • Verschillende ophangsystemen
 • Binnen 24 uur gedrukt

Heb je een tuin die verfrissing kan gebruiken? Bij Fotofabriek kun je een tuinposter goedkoop laten drukken. Laat je leukste foto afdrukken op een tuinposter, gemaakt van een zeildoek! Een zeildoek heeft namelijk een zeer hoge kleurechtheid, waardoor je foto goed tot zijn recht komt.

Begin direct met het maken van jouw tuinposter op maat:

 1. Open de Online Editor
 2. Upload jouw eigen foto
 3. Bewerk de tuinposter naar wens
 4. Klik op ‘Bestellen’. Vanaf hier gaan wij aan de slag, zodat jij jouw tuinposter thuis bezorgd krijgt.
Begin nu

Tuinposter met eigen foto

Vaak worden standaard afbeeldingen aangeboden bij tuinposters. In tegenstelling tot andere aanbieders is dat bij Fotofabriek juist niet het geval. Je kunt namelijk je tuinposter met een eigen foto maken. Met de Online Editor is je UV- en waterbestendige tuinposter binnen een paar muisklikken gemaakt. 

Heb je een mooie foto van je vakantie? Maak dan een tuinposter met deze foto om je het gevoel te geven dat je weer terug op vakantie bent. Mist je tuin wat kleur? Plaats dan bijvoorbeeld een foto van bloemen om je tuin letterlijk op te fleuren. Kortom, allemaal mogelijkheden om je tuin net dat beetje extra te geven! 

zelf een tuinposter maken

Tuinposter in verschillende formaten

Bij Fotofabriek maak je een tuinposter op maat. De verschillende formaten zorgen ervoor dat de tuinposter altijd in je tuin past. Dus of je nou een balkon of een grote tuin hebt, Fotofabriek biedt tuinposters aan voor elk type tuin.

De tuinposters zijn beschikbaar in de volgende maten:

 • 50x50 vierkant
 • 100x50 liggend
 • 80x80 vierkant
 • 100x100 vierkant
 • 150x100 liggend
 • 200x150 liggend

Begin direct!
tuinposter

Tuinposter ophangsystemen

Je tuinposter moet natuurlijk ook opgehangen worden. Een tuinposter ophangen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn! Daarvoor levert Fotofabriek namelijk standaard een ophangsysteem bij je tuinposter. Dit systeem bestaat uit metalen ringen in het zeildoek, waardoor het mogelijk is om je tuinposter op ieder plekje in je tuin op te hangen! Naast metalen ringen kun je ook kiezen voor transparante ringen. Wil je geen tuinposter met ringen? Dan kun je kiezen om je tuinposter te laten drukken zonder gaten. Om jouw tuinposter op te hangen kun je dan gebruik maken van zeilklemmen. Deze kun je selecteren in de winkelwagen.

Ophangsysteem

Metalen ringenTransparante ringenZeilklemmenGeen ringen
€0,0€ 3,99€ 3,99€ 0,00

Heb je zelf geen haken om het op te hangen? Het is ook mogelijk om haken bij te kopen om je tuinposter mee op te hangen. Je kan al 10 haken kopen vanaf €2,99.

ophangsysteem

Bekijk het assortiment tuinposters

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Tuinposter bestellen

Buitenposters hebben een hoge kleurechtheid en zijn UV- en weerbestendig waardoor je foto’s niet verkleuren en je jarenlang van je tuinposter kan genieten. Een foto op tuinposter maken we op stevig zeildoek genaamd bisonyldoek.

Een tuinposter maken kan eenvoudig via de Online Editor. Ga jij ook een tuinposter maken?

Tuinposteraanbieding vanaf 2 stuks

Wil je meer tuinposters maken? Bij Fotofabriek maak je namelijk al goedkope tuinposters vanaf 2 stuks. Deze tuinposter korting kan wel oplopen tot 30% korting. Begin dus direct met een tuinposter maken.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...