actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Q
A

Fotofabriek heeft een eigen beveiligde omgeving voor het opslaan, uploaden en het afdrukken van het beeldmateriaal. Wij zullen nimmer het door onze klanten verstrekte beeldmateriaal aan derden beschikbaar stellen.

De bestelgegevens en de daarbij behorende data zijn afgeschermd door de door de klant gekozen persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Bij het inloggen op het persoonlijke account op onze website; www.fotofabriek.nl, is het bij de meeste webbrowsers mogelijk het wachtwoord te laten onthouden, we adviseren dan ook dringend deze functie niet te gebruiken ('wachtwoord onthouden' niet aanvinken), wanneer er op openbare computers gewerkt wordt.

Voor het bestellen van onze fotoproducten is een registratie bij Fotofabriek.nl vereist. Ten eerste is een geldig e-mailadres nodig en een door de klant te bepalen wachtwoord. Voorts hebben wij de klant zijn adresgegevens nodig, om het mogelijk te maken het product naar het betreffende adres te verzenden. De verstrekte persoonlijke gegevens zijn slechts voor intern gebruik en om ons aanbod aan onze klanten te verbeteren. Verstrekte persoons- en adresgegevens worden nooit aan derden bekend gemaakt en kunnen op geen enkel tijdstip door derden worden ingezien. De gegevens die ingevoerd dienen te worden bij betaling, verlopen via een gerenommeerde en gecertificeerde betaalprovider (ING Bank/Mollie), deze gegevens worden over een beveiligde HTTPS-verbinding versleuteld verstuurd. Het opslaan of doorgeven van je gegevens met een ander doel dan de afwikkeling van een bestelling, is contractueel uitgesloten.