wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Veelgestelde vragen

Witranden / vouwlijn

Een hardcover album heeft een bepaalde afmeting + een rode rand. Dit rode gedeelte is de ruimte die we nodig hebben voor het produceren van de omslag. Deze rand wordt naar binnen gevouwen en zal niet zichtbaar zijn op de voorkant.

Om witranden te voorkomen dient de afbeelding volledig in dit rode vlak geplaatst te worden. Teksten dienen minimaal 15 a 20 millimeter van deze rode rand verwijderd te zijn, om te voorkomen dat ze van de bladzijde vallen.

Meer informatie hierover vind je ook in de uitgebreide handleiding.

Bij canvassen wordt het donkergrijze kader gespannen op het houten frame. Het gedeelte van de afbeelding die op de voorkant van het canvas moet komen dient binnen dit donkergrijze kader geplaatst te worden, echter moet de foto wel volledig over de donkergrijze rand geplaatst worden anders ontstaat er een witrand op de zijkant van het canvas.

In de fotoalbums is een schaduwlijn te zien. Dit is de vouw van een boek. Het gedeelte van de afbeeldingen en / of tekst dat hier is geplaatst verdwijnt voor een deel in de rug van het album.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek