wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Feestboek maken

Heb jij een onvergetelijk feest gegeven of was je op zo'n feest? Was het een feest wat je nooit meer wilt vergeten? Maak dan een feestboek bij Fotofabriek. Een feestboek is een fotoboek met leuke, grappige en gekke foto's van een feest. Sla na een aantal jaren het feestboek weer open en waan je weer helemaal terug op het te gekke feestje. Feestboeken worden gemaakt voor veel verschillende soorten feesten.

Zoals:

 • Trouwerijen
  Het feestboek is een boek wat je maakt naast je trouwalbum. Het is voornamelijk gericht op het feest na de bruiloft. In dit boek kun je foto's verzamelen die jij en je gasten hebben gemaakt van het feest. 
 • Jubileums
 • Afscheidsfeesten
 • Personeelsfeesten
 • Dorpsfeesten
 • Verjaardagen
 • Themafeesten
 • Festivals

Waarom een feestboek maken bij Fotofabriek?

Fotofabriek is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier van Nederland, onder andere door het televisieprogramma Radar. Je hebt de keus uit een groot aantal verschillende types en formaten fotoboeken. Er is dus altijd wel een feestboek wat bij je wensen aansluit. Het maken van een feestboek gaat zeer gemakkelijk bij Fotofabriek, dus een feestboek maken wordt zo een feestje op zich!

Elk fotoboek wordt met de hand gecontroleerd op kwaliteit voor het verzonden wordt, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Je kunt er nog voor kiezen om het boek feestelijk in te laten pakken.

Voor wie maak je een feestboek?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een feestboek voor jezelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een kleiner formaat feestboek te maken. Dit feestboekje kun je uitdelen aan de mensen die aanwezig waren op het feest, zodat ook zij kunnen nagenieten van het leuke feestje.

Een greep uit ons feestboek assortiment

Wist je dat?

 • De grootste ''tea party'' in Indore, India was? Er waren 32.681 theedrinkende gasten.

Maak een uniek fotoboek

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek