Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
 • Feestboek maken

Feestboek maken

Maak je eigen feestboek

Heb jij een onvergetelijk feest gegeven of was je op zo'n feest? Was het een feest wat je nooit meer wilt vergeten? Maak dan een feestboek bij Fotofabriek. Een feestboek is een fotoboek met leuke, grappige en gekke foto's van een feest. Sla na een aantal jaren het feestboek weer open en waan je weer helemaal terug op het te gekke feestje. Feestboeken worden gemaakt voor veel verschillende soorten feesten.

Zoals:

 • Trouwerijen
  Het feestboek is een boek wat je maakt naast je trouwalbum. Het is voornamelijk gericht op het feest na de bruiloft. In dit boek kun je foto's verzamelen die jij en je gasten hebben gemaakt van het feest. 
 • Jubileums
 • Afscheidsfeesten
 • Personeelsfeesten
 • Dorpsfeesten
 • Verjaardagen
 • Themafeesten
 • Festivals

Waarom een feestboek maken bij Fotofabriek?

Fotofabriek is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier van Nederland, onder andere door het televisieprogramma Radar. Je hebt de keus uit een groot aantal verschillende types en formaten fotoboeken. Er is dus altijd wel een feestboek wat bij je wensen aansluit. Het maken van een feestboek gaat zeer gemakkelijk bij Fotofabriek, dus een feestboek maken wordt zo een feestje op zich!

Elk fotoboek wordt met de hand gecontroleerd op kwaliteit voor het verzonden wordt, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Je kunt er nog voor kiezen om het boek feestelijk in te laten pakken.

Voor wie maak je een feestboek?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een feestboek voor jezelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een kleiner formaat feestboek te maken. Dit feestboekje kun je uitdelen aan de mensen die aanwezig waren op het feest, zodat ook zij kunnen nagenieten van het leuke feestje.

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Een greep uit ons feestboek assortiment

 

Maak een uniek fotoboek

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform