actie
20% korting op alle wanddecoratie
Felicitatiekaart maken

Felicitatiekaart maken en ontwerpen

Een felicitatiekaart is altijd leuk om te sturen als er iemand in jouw kring jarig is, gaat trouwen of zijn/haar rijbewijs heeft gehaald. Het is natuurlijk nog leuker om deze kaart zelf te maken. Verras je vrienden en familie daarom met een zelfgemaakte felicitatiekaart!

Je eigen ontwerp

Een felicitatiekaart maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Je kunt een kaart maken met behulp van de Fotofabriek software of de Online Editor. Het ontwerpen van een verjaardagskaart biedt veel mogelijkheden. Er zijn een aantal sjablonen beschikbaar waar je uit kan kiezen en je kunt je eigen leuke (of gênante) foto’s, teksten en afbeeldingen toevoegen voor een grappig effect.

Productopties

Voor een verjaardagskaart heb je keuze uit verschillende formaten, bijvoorbeeld een A5, A6 of maak een verjaardagskaart op A4 formaat. Uiteraard krijg je bij elke kaart een gratis envelop geleverd. Bij Fotofabriek kun je de kaart naar je eigen adres versturen, maar ook direct versturen naar de geadresseerde. Verder heb je de keuze uit verschillende papiersoorten, zoals zijdeglans, natuurwit en UV hoogglans. De kaarten worden standaard gedrukt op zijdeglans. Voor een kleine meerprijs kun je kiezen voor natuurwit of UV hoogglans. 

Het leuke aan de felicitatiekaarten van Fotofabriek is dat je de mogelijkheid hebt om een volledig gepersonaliseerde kaart te maken. Dit is extra leuk, omdat er van jouw kaartje maar één bestaat!

Verras jij je vrienden en familie binnenkort met een zelfgemaakte felicitatiekaart?

Een greep uit ons assortiment

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!