actie
20% korting op alle wanddecoratie
Foto bestellen

Foto bestellen

Je mooiste herinneringen wil je natuurlijk het liefst tastbaar maken. Je kan een foto bestellen van een speciale gebeurtenis of een bijzonder moment dat je hebt meegemaakt.  Bestel je mooiste foto's als wanddecoratie, fotoprints of een van de andere fotoproducten.

Gemakkelijk een foto bestellen als fotoprint

Een foto bestellen is heel eenvoudig. Maak en bestel je mooiste foto’s op fotoprints. De fotoprints zijn in verschillende formaten beschikbaar en worden gedrukt op stevig papier. Bestel je foto’s en plaats ze in een wissellijst of fotoframe, zodat je steeds mooie en verschillende foto’s in je kamer hebt staan. De fotoprints kunnen tegen een meerprijs met UV hoogglans besteld worden. 

Wanddecoratie bestellen

Een foto bestellen kan op de vele soorten wanddecoratie. Denk hierbij aan een foto op hout, foto op karton, foto op canvas of een poster. Het leuke van een foto bestellen als wanddecoratie is dat je de mooiste herinneringen altijd aan de muur hebt hangen en elke dag weer terugdenkt aan deze bijzondere momenten. Er is een mogelijkheid om verschillende soorten en formaten foto’s bestellen. Dit zorgt voor een leuk effect als je ze bij elkaar ophangt aan de muur. 

Bestel snel je foto en hang ze op aan de muur of laat ze zien aan je vrienden en familie!

Bekijk onze fotoproducten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!