actie
Tijdelijk: 25% korting op een Fotoboek Hardcover A4 Staand of Liggend!

Foto bestellen

9,0

(6875 beoordelingen)

Foto bestellen
  • Binnen 24 uur gedrukt
  • Online bestellen
  • Hoge drukkwaliteit

Tegenwoordig is alles digitaal, ook onze foto's. Het is natuurlijk een stuk leuker om de foto's die we opslaan op onze telefoon, iPad, tablet of computer, tastbaar te maken door ze af te drukken! Bij Fotofabriek kun je online foto's bestellen. Je kunt je foto's uploaden vanaf je telefoon, computer en zelfs uit Facebook en Instagram. Laat je foto afdrukken op een fotoprint en maak er een eeuwige herinnering van. Er zijn veel verschillende formaten. Je kunt daarnaast ook kiezen om een foto te laten afdrukken op vergroting. Naast foto's bestellen kun je nog meer fotoproducten bestellen zoals: wanddecoraties, fotoboeken, agenda's en nog veel meer. Doe meer met je foto's en begin vandaag nog! Je foto's afdrukken en bestellen bij Fotofabriek, kan niet makkelijker. 

Direct je foto bestellen

Fotoprint

Wil jij graag je foto's op je computer of telefoon tastbaar maken? Een fotoprint is de klassieke versie van je afgedrukte foto die je eerder meekreeg in een mapje bij de fotowinkel. Deze fotoprints zijn te bestellen in verschillende formaten en op verschillende soorten papier:

FormatenPapiersoort
15x10 cmStandaard
21x14 cmUV Hoogglans
30x20 cm 
45x30 cm 

Bij Fotofabriek kun je met de Online Editor gemakkelijk fotoboeken maken. Dit is natuurlijk allemaal digitaal. Hou je er nou meer van om je foto's zelf in het boek te plakken? Dan zijn de fotoprints de ideale oplossing. Je kunt zelf kiezen welke formaten je wil en of de foto's staand of liggend moeten zijn. Je mooiste foto bestellen kan namelijk  met de Fotoprint Editor. Bestel je meerdere fotoprints? Dan krijg je ook nog eens volumekorting. In de prijscalculator kun je zien wat deze korting is.

fotos bestellen

Foto in een retro jasje

Naast de Fotoprints zijn de Retroprints ook erg populair en worden tegenwoordig veel gebruikt op veel verschillende manieren. De Retroprints zijn in 3 verschillende formaten te bestellen:

Wanneer je je foto laat drukken als Retroprint maak je herinneringen tastbaar op foto's in polaroidstyle. Je kunt bijvoorbeeld op de witbalk onder de foto de datum, een naam of een quote schrijven. Op deze manier maak je de herinnering nóg specialer!

De fotowaaier is een stapeltje retroprints in polaroidstyle gebundeld met een schroefje. Zo krijg je een klein fotoalbum in pocketformaat. Het is erg leuk om de foto's te bestellen van jullie weekendje weg, om te kunnen laten zien aan vrienden en familie. Door het formaat kun je dit fotoboekje gemakkelijk meenemen, ideaal!

De Retroprints Deluxe worden gedruk op 2,6mm dik karton en is dus van erg stevig materiaal. Deze print is te bestellen in 3 formaten: 15x19 cm, 20x25 cm, 30x38 cm. Door het materiaal kun je de prints gemakkelijk ergens tegenaan zetten zonder dat het omvalt.

Retro prints

Foto bestellen als wanddecoratie

Wil je nou een keer iets anders dan enkel je foto bestellen? Kies dan uit een van onze wanddecoraties. Wil je misschien meer doen met die ene mooie foto van jullie eerste vakantie samen? De wanddecoraties zijn te bestellen in veel verschillende formaten. Maak bijvoorbeeld een Foto Op Canvas met een foto van die ene mooie zomeravond, waar jullie nog altijd met plezier en een glimlach op terug kijken en vereeuwig op deze manier de herinnering! Een foto bestellen is nergens makkelijker dan bij Fotofabriek!

Canvas

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform