actie
20% korting op alle wanddecoratie
Foto canvas

Online foto canvas bestellen

Foto canvas bestellen met je eigen foto's en teksten. Dat klinkt als een hoop werk. Gelukkig heeft Fotofabriek daar handige oplossingen voor. 

Dankzij onze programma's kun je heel makkelijk een foto op canvas bestellen vanaf je luie stoel. Je kunt je foto canvas bestellen in verschillende formaten.

Ga ook een mooie foto canvas maken met eigen foto. Jouw foto canvas zal worden gespannen op een houten frame en heeft een hoge kleurechtheid.

Bekijk onze canvas assortiment

Online foto canvas bestellen met korting

Heb je meer foto canvassen nodig? Dat is geen enkel probleem bij Fotofabriek! Bij Fotofabriek ontvang je namelijk bij meer dan 1 fotocanvas volumekorting. Deze volumekorting kan oplopen tot wel 10% korting! Zo kun je dus niet alleen veel fotocanvassen maken, maar ook goedkope fotocanvas bestellen. Wat kun je verwachten van een fotocanvas? Een fotocanvas wordt gedrukt op 100% katoen, een fotocanvas is gespannen op een houten frame en is UV- en waterbestendig! Zo'n te gekke foto canvas kun je natuurlijk niet laten liggen. Begin direct met het maken van jouw fotocanvas!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!