• foto op aluminium

Foto op aluminium

  • wit of geborsteld aluminium
  • UV- en waterbestendig
  • Verschillende ophangystemen
  • Binnen 24 uur gedrukt

Wil je een foto afdrukken op aluminium?  Bij Fotofabriek heb je keuze uit wit aluminium of geborsteld aluminium, verschillende formaten en kun je met je eigen foto’s een aluminium foto maken voor binnen en buiten.

Een foto op aluminium of op aluminium dibond is een stijlvolle wanddecoratie en geeft je foto’s een bijzondere, matte en industriële uitstraling. Het zorgt voor een prachtig eindresultaat waarin foto’s met een hoge resolutie zeer goed tot hun recht komen.

Tip: Vooral zwart-wit foto’s en portretfoto’s komen er erg mooi uit te zien op een foto op aluminium. Is je foto niet in zwart-wit maar wil je dit wel? Dan kun je jouw foto gewoon aanpassen in de editor door een filter op je foto te plaatsen.

Wit of geborsteld aluminium?

Er zijn twee verschillende toplagen die gebruikt kunnen worden voor je foto op aluminium. Zo kun je kiezen voor een geborsteld aluminium toplaag, deze heeft een robuust uiterlijk en een ruwe, grove structuur. Witte kleuren worden niet mee geprint maar nemen de kleur aan van de dibond plaat zelf. Zit er veel wit in de foto die jij op aluminium gedrukt wilt hebben? Dan kun je kiezen voor wit aluminium. Deze aluminiumplaat heeft een witte toplaag erop. Hierdoor worden ook witte tinten mee geprint.

Geborsteld aluminium is perfect voor een modern interieur, terwijl wit aluminium goed past bij een interieur met een strak design. Kies het type aluminium dat het best past bij jouw interieur. 

foto op aluminium
Maak nu je aluminiumfoto

Bekijk alle aluminium formaten

Bekijk het assortiment

Bekijk het aluminium assortiment

Foto Op Aluminium
vanaf € 19,99
Foto Op Dibond
vanaf € 19,99

Aluminium foto ophangen

Kies uit verschillende ophangsystemen voor je aluminium foto. Zo kun je jouw dibond plaat gemakkelijk ophangen met een plaksysteem waardoor die strak tegen de muur hangt, maar je kunt ook voor een ophangsysteem kiezen waardoor de RVS plaat los van de muur komt te hangen door RVS afstandhouders. Dit geeft het effect dat de foto “zweeft” bij de muur.

Fotocollage op aluminium

Verder is het ook mogelijk om meerdere foto’s op een aluminiumplaat te plaatsen door een fotocollage op aluminium te maken. In de Online Editor kun je uit verschillende indelingen kiezen voor je foto op aluminium om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft hier alleen maar de foto’s te uploaden die jij graag als muurdecoratie wilt hebben.

Verschillende formaten aluminium

Er zijn een groot aantal formaten waar je jouw foto op aluminium op kunt laten afdrukken. Het kleinste formaat is 20 x 30 cm en het loopt op tot 90 x 60 cm.  Daarnaast zijn er ook vierkante formaten mogelijk zoals 40 x 40 cm of 60 x 60 cm. Verder zijn er ook speciale formaten en kun je zelf je een foto op aluminium op een panoramaformaat laten afdrukken.

Geschikt voor binnen en buiten

Je foto wordt hoogwaardig gedrukt op een alu-dibond plaat. Deze aluminiumplaat is niet alleen geschikt voor binnen maar ook voor buitengebruik, door de hoge UV bestendigheid verkleurd de foto niet. Verder heeft de aluminium ook een waterbestendige coating.

Ga naar de Online Editor en laat vandaag nog je foto op metaal afdrukken. Een foto op aluminium is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen. Verras familie/vrienden met een persoonlijke foto waar ze nog lang plezier van zullen hebben!

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!