wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op aluminium

Geef je kamer een moderne en industriële uitstraling met een foto op aluminium aan de muur. Het metaal geeft een stoer effect aan je foto. Een foto op aluminium (ook wel foto op dibond en foto op staal genoemd) is vormvast en kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Dit type wanddecoratie is stevig en duurzaam maar toch licht en is daardoor geschikt voor iedere wand. Wij printen op topkwaliteit aluminium van maar liefst 5mm dik!

De voordelen van een foto op aluminium (dibond) van Fotofabriek.

  • Duurzaam
  • Licht gewicht, geschikt voor iedere wand
  • Haarscherpe afdrukkwaliteit
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Gratis ophangsysteem
  • Topkwaliteit aluminium van 5mm dik
  • Kwaliteitsgarantie

Maak gemakkelijk je eigen aluminium print bij Fotofabriek. Ga direct aan de slag met de gemakkelijke Fotofabriek software.  Al onze wanddecoraties worden in eigen huis geproduceerd en binnen enkele dagen verzonden.

Je kunt bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende formaten. Onze formaten variëren van 20x30cm tot maar liefst 90x60cm. Daarnaast bieden wij ook nog een speciaal panoramaformaat aan op aluminium van maar liefst 90x30 centimeter.

Nadat de bestelling geplaatst is gaan we meteen aan de slag om de foto op aluminium te maken. Hierbij maakt Fotofabriek gebruik van de modernste printtechnieken. Voor verzending wordt de aluminium foto eerst gecontroleerd op kwaliteit. Nadat de foto is goedgekeurd, wordt deze zorgvuldig verpakt en verzonden. 

Bekijk het aluminium assortiment

Zwart-witfoto’s komen prachtig tot zijn recht op aluminium. De weerkaatsing van het licht geeft je foto elke keer een andere uitstraling, zo raak je nooit uitgekeken op je foto!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek