• fotocollage op canvas

Eigen foto op canvas maken

  • Standaard: Premium canvas (12 kleurendruk, extra stevig materiaal)
  • 100% katoen
  • Kies uit diverse formaten
  • Snelle levering

Laat je mooiste foto’s afdrukken op canvas. Een foto op canvas is een van de populairste wanddecoraties en past in elk interieur. In de Online Editor kun je eenvoudig je eigen foto op canvas maken.​

Canvas Premium

Wij drukken jouw foto op canvas nu standaard op ons premium canvas materiaal met de beste 12 kleurdendruk.  Hierdoor krijgt jouw foto op canvas een hogere kleurintensiteit en wordt het gedrukt op extra dik katoen! Jouw canvasdoek steelt zeker alle aandacht in de kamer. 

Canvasdoeken in verschillende formaten

Een foto op canvas is beschikbaar in verschillende formaten. Zo kun je kiezen uit formaten die staand, liggend of vierkant zijn. Het kleinste formaat is 20x20 en dit loopt op tot 90x60. Op de productpagina kun je precies zien welke formaten canvas er allemaal beschikbaar zijn.

foto op canvas maken

Fotocollage op canvas

Kun je niet kiezen uit een foto? Dan kun je ook een fotocollage op canvas maken. Je kunt eenvoudig een collage op een linnendoek drukken met hulp van de Online Editor. Je hoeft hier alleen maar te kiezen voor “indeling” en daarna sleep je jouw foto’s in de sjablonen. Je maakt dus heel makkelijk jouw eigen fotocollage voor aan de muur. Vind je het leuk om zwart/wit foto's te gebruiken? Dan kun je ook de foto's voorzien van een filter.

foto op canvas maken
Maak nu je eigen canvas

Bekijk alle canvas formaten

Bekijk het assortiment

Bekijk ons canvas assortiment

Hoe wordt een canvas gemaakt?

Een  foto op canvas wordt gedrukt op een katoenen doek en afgewerkt met een satijnglans. Je foto wordt hierna om het houtenframe gespannen, waardoor de voorzijde en zijkanten van het canvas bedekt zijn met je foto en je een mooie kleurrijke wanddecoratie aan de muur kunt hangen. Alle canvasdoeken hebben standaard een gratis ophangsysteem in het frame aan de achterzijde verwerkt. Hierdoor kun je gemakkelijk je foto op canvas ophangen. Het canvasframe zelf is 2cm dik.

 

Foto op canvas voor buiten

Een foto op canvas is ook leuk om aan de schutting in de tuin te hangen. Doordat de canvasdoeken waterbestendig zijn kunnen deze gewoon buiten opgehangen worden. Verder is het fotodoek ook UV-bestendig, alleen is het wel handig om de foto niet volop in de zon te hangen. Nu hoef je niet meer naar die saaie schutting te kijken maar naar die fantastische vakantiefoto!

Foto op canvas snelle levering

Bij Fotofabriek wordt je foto op canvas supersnel bezorgd. Erg handig als je snel nog een cadeau moet hebben. Zit er nog meer haast bij, dan kun je een foto op canvas ook met spoed bestellen.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!