wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Eigen foto op canvas maken

Laat je mooiste foto’s afdrukken op canvas. Een foto op canvas is een van de populairste wanddecoraties en past in elk interieur. In de Online Editor kun je eenvoudig je eigen foto op canvas maken.

  • UV- en waterbestendig
  • 100% katoen
  • Kies uit diverse formaten
  • Optioneel: Premium
  • Snelle levering
     

Canvasdoeken in verschillende formaten

Een foto op canvas is beschikbaar in verschillende formaten. Zo kun je kiezen uit formaten die staand, liggend of vierkant zijn. Het kleinste formaat is 20x20 en dit loopt op tot 90x60. Op de productpagina kun je precies zien welke formaten canvas er allemaal beschikbaar zijn.

Canvas Premium

Wanneer je wilt dat jouw foto nog meer kracht krijgt, kies dan in de winkelwagen voor het materiaal: Premium. Jouw foto op canvas krijgt een hogere kleurintensiteit en wordt gedrukt op extra dik katoen! Jouw canvasdoek steelt zeker alle aandacht in de kamer.

Fotocollage op canvas

Kun je niet kiezen uit een foto? Dan kun je ook een fotocollage op canvas maken. Je kunt eenvoudig een collage op een linnendoek drukken met hulp van de Online Editor. Je hoeft hier alleen maar te kiezen voor “indeling” en daarna sleep je jouw foto’s in de sjablonen. Je maakt dus heel makkelijk jouw eigen fotocollage voor aan de muur. Vind je het leuk om zwart/wit foto's te gebruiken? Dan kun je ook de foto's voorzien van een filter.

Bekijk ons canvas assortiment

Hoe wordt een canvas gemaakt?

Een  foto op canvas wordt gedrukt op een katoenen doek en afgewerkt met een satijnglans. Je foto wordt hierna om het houtenframe gespannen, waardoor de voorzijde en zijkanten van het canvas bedekt zijn met je foto en je een mooie kleurrijke wanddecoratie aan de muur kunt hangen. Alle canvasdoeken hebben standaard een gratis ophangsysteem in het frame aan de achterzijde verwerkt. Hierdoor kun je gemakkelijk je foto op canvas ophangen. Het canvasframe zelf is 2cm dik.

 

Foto op canvas voor buiten

Een foto op canvas is ook leuk om aan de schutting in de tuin te hangen. Doordat de canvasdoeken waterbestendig zijn kunnen deze gewoon buiten opgehangen worden. Verder is het fotodoek ook UV-bestendig, alleen is het wel handig om de foto niet volop in de zon te hangen. Nu hoef je niet meer naar die saaie schutting te kijken maar naar die fantastische vakantiefoto!

Foto op canvas snelle levering

Bij Fotofabriek wordt je foto op canvas supersnel bezorgd. Erg handig als je snel nog een cadeau moet hebben. Zit er nog meer haast bij, dan kun je een foto op canvas ook met spoed bestellen.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek