• foto op dibond maken

Foto op Dibond afdrukken

  • Witte toplaag
  • UV- en waterbestendig
  • Diverse formaten
  • 1 of meerdere foto's voor een fotocollage
  • Kies zelf een ophangsysteem

Geef een industriële look aan een foto met dibond. Bij Fotofabriek kun je nu namelijk een Foto Op Dibond laten drukken.

Wat is een Foto Op Dibond?

Een foto op dibond bestaat uit 2 aluminiumplaten met daar tussenin een harde kunststoflaag van 3 mm dik. De dibondplaat wordt afgewerkt met een witte toplaag waardoor de gedrukte kleuren erg natuurlijk lijken. Een groot verschil met een foto op aluminium is dat een foto op dibond minder grof van structuur is. Jouw foto krijgt een subtiele stoere look.​

Formaten & ophangsystemen

Je kunt jouw foto op dibond bestellen in diverse formaten. Van 20x30cm tot 90x60cm in zowel een staande of liggende variant. Je kunt jouw foto op dibond ook bestellen met een panorama formaat. Dibond wordt standaard geleverd met een gratis ophangsysteem. Met dit ophangsysteem plak je de foto aan de muur, erg handig wanneer je liever geen gaten in de muur wilt boren. Vind jij gaten in de muur geen probleem? Dan kun je ook kiezen voor een luxe ophangsysteem. Hiermee komt jouw foto van de muur af te staan.

foto op dibond maken

Goede kwaliteit

Een foto op dibond is zowel UV- als waterbestendig en is gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor blijft jouw foto jarenlang goed en weet je zeker dat de kleuren niet vervagen. Het allermooiste aan een foto op dibond is het 3D effect wanneer er licht op de foto valt.

Ontwerpen en bestellen

Heb je al een leuke foto in gedachten? Je kunt gelijk beginnen in onze Online Editor. Hier hoef je alleen jouw foto te uploaden en eventueel te bewerken. Druk rechtsboven op bestellen en jouw foto op dibond wordt supersnel bezorgd.

foto op dibond maken
Begin nu

ga naar productpagina dibond

Meer informatie

Bekijk de wanddecoraties

Foto Op Dibond
vanaf € 19,99
Foto Op Aluminium
vanaf € 19,99
Foto Op Plexiglas
vanaf € 27,99
Foto Op Forex Vierkant
vanaf € 9,99
Foto Op Karton
vanaf € 4,99
Actie Foto Op Hout
vanaf € 24,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!