actie
20% korting op alle wanddecoratie
Foto op doek

Maak een eigen foto op doek

Een foto van je trouwdag, kinderen, huisdier of een mooie foto die je hebt gemaakt op vakantie. Wat is er nou leuker dan om dagelijks aan een mooi moment, waarop je de foto hebt gemaakt, terug te denken! Maak daarom van je mooiste foto’s een foto op doek bij Fotofabriek. 

Ontwerp geheel naar eigen smaak je foto op doek

Het maken van een foto op doek is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit verschillende formaten doeken, namelijk staande, liggende, vierkante of panorama doeken.  Zo kun je kiezen voor een formaat dat het beste bij jezelf past en de ruimte waarin het doek komt te hangen.

Je kan natuurlijk één foto op doek laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om meerdere foto’s toe te voegen. Hierdoor krijg je een mooie fotocollage. Naast een foto kun je ook je eigen teksten toevoegen en verschillende sjablonen gebruiken, om je ontwerp nog persoonlijker te maken.

Bekijk ons assortiment

Productkenmerken

De foto op doek is gespannen op een houten frame met een dikte van 2 cm. De doeken hebben een zeer hoge kleurdichtheid, waardoor je prachtige foto’s nog beter tot hun recht komen. Bij Fotofabriek het je een ruime keuze uit verschillende formaten en ben je verzekerd van perfecte kwaliteit. 

Wij leveren een foto op doek van 100% katoen dat UV -en waterbestendig is. Het doek wordt afgewerkt met satijnglans. Aan de achterzijde van het frame wordt een ophanghaakje gemonteerd, zodat je het canvas direct aan de muur kunt hangen.

Kies het juiste formaat voor je foto op doek en ga direct aan de slag!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!