actie
20% korting op alle wanddecoratie
Foto op glas maken

Foto op glas maken

Een foto op glas is een originele en bijzondere manier om je favoriete foto's aan de wand te hangen. Het unieke aan een foto op glas is dat het licht door de achterkant heen schijnt, hierdoor komen jouw mooiste foto’s nog kleurrijker tot leven.

Foto op glas is een origineel cadeau dat iedere woonkamer tot leven brengt. Ook buiten vrolijkt de foto op glas de hele tuin op, het foto glas is namelijk UV-bestendig, waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Het glas is 5 millimeter dik, licht van gewicht en mooi glanzend. De glasplaat is overal op te hangen met het handige ophangsysteem. Maak nu snel je foto op glas heel gemakkelijk online.

Foto op glas in verschillende formaten

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!