wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op glas maken

Een foto op glas is een originele en bijzondere manier om je favoriete foto's aan de wand te hangen. Het unieke aan een foto op glas is dat het licht door de achterkant heen kan schijnen, hierdoor komen jouw mooiste foto’s tot leven.

Met de software van Fotofabriek kun je gemakkelijk je eigen foto op glas maken. Je kunt er voor kiezen om je foto op glas online en offline te maken.

Het glas is 5 millimeter dik, licht van gewicht en mooi glanzend. Je kunt de glasplaat overal ophangen met het handige ophangsysteem. Het materiaal is ook geschikt om buiten in de tuin op te hangen, de foto op glas is namelijk waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Foto op glas in verschillende formaten

Foto op glas formaten

Er zijn verschillende liggende glasfoto formaten beschikbaar bij Fotofabriek zoals: 30x20, 60x40 en 90x60 cm. Daarnaast kun je ook een staande foto op glas maken in de formaten 30x20, 60x40 en 90x60 cm. Wil je een vierkant glazen foto? Ook dat is geen probleem.

Foto op glas voordelen

Een foto op glas heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo heeft een glazen foto een hoge kleurechtheid en zorgt het materiaal voor een diepte-effect. Daarnaast versplintert het glas niet en laat het veel licht door. Een andere voordeel van het speciale glas, in tegenstelling tot echt glas, is dat het materiaal licht van gewicht is en daarom aan verschillende wanden opgehangen kan worden.

Andere benamingen voor glas foto

Een foto op plexiglas wordt ook wel een foto in acrylglas genoemd. Een andere bekende benaming voor een foto in acrylglas is een perspex foto. Wat dat betreft zijn er nog vele verschillende benamingen voor plexiglas zoals: acrylex, deglas, kallocryl, metaplex, osteobond, paraglas, setacryl en vitroflex. De officiële naam voor plexiglas is overigens polymethylmethacrylaat. Wil je dus een foto in acrylglas maken of een perspex foto afdrukken, dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres. Maak direct je eigen foto op glas!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek