wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op hout maken

Heb je een mooie foto en wil je deze op een unieke wijze delen met je vrienden en familie? Met de fotofabriek.nl software is het volstrekt eenvoudig om te starten met een foto op hout maken. De software is zo ingericht dat er geen ervaring is vereist van fotobewerking. Wil je geen software installeren? Je kunt vanaf elke gewenste plek gebruik maken van onze online creator en een foto op hout maken.

Bij fotofabriek.nl kun je zelfgemaakte foto's afdrukken op de houtsoorten berkenplex, vurenhout en vurenhout white wash. Bovendien ben je met het foto op hout maken verzekerd van uitstekende kwaliteit, omdat fotofabriek.nl alles onder één dak produceert. Zo kunnen wij het productieproces goed in de gaten houden.

Bekijk ons foto op hout assortiment

Ben je geïntresseerd in foto op hout maken? Dan kun je direct beginnen door een formaat te selecteren in de bovenstaande opties. Hoe meer je maakt des te meer plezier, want je krijgt bij fotofabriek.nl staffelkorting!

Houtsoorten

Berkenplex

Foto's worden standaard op Berkenplex gedrukt. De witte kleur van een foto wordt niet meegeprint, waardoor de lichte kleur van berkenplex zichtbaar is.

Voordelen Berkenplex

  • Geen naden aanwezig
  • Bestaande uit meerdere lagen
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Vurenhout

Voor Vurenhout wordt de afdruk opgebouwd uit latjes van 10 cm die 11 mm uit elkaar liggen. De structuur is licht geribbeld en noesten blijven zichtbaar.

Voordelen Whitewash

  • Natuurlijk uitstraling
  • Weinig verkleuring
  • Biologisch FSC gekeurd hout

Whitewash Vurenhout

Whitewash Vurenhout heeft een witte achterlaag waardoor noesten minder zichtbaar zijn. Het hout heeft hierdoor een lichte, natuurlijke uitstraling.

Voordelen Whitewash Vurenhout

  • Licht resultaat door achterlaag
  • Minder zichtbare noesten
  • Geschikt voor portretfoto's

Let op: indien een foto (deels) een witte achtergrond bevat, adviseren wij om te kiezen voor het Whitewash Vurenhout. De witte kleur wordt namelijk niet meegeprint

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek