actie
20% korting op alle wanddecoratie
Foto op linnen

Maak je eigen foto op linnen

Met je digitale camera of smartphone heb je de laatste tijd vast veel foto’s gemaakt van emotionele en bijzondere momenten. Waarom zou je deze speciale foto’s niet in je huis brengen om jezelf vaker aan deze mooie momenten te herinneren? Maak daarom je favoriete foto op linnen bij Fotofabriek. 

Je eigen foto op linnen ontwerpen

Het maken van een foto op linnen is heel gemakkelijk. Je kunt een foto op linnen bedrukken van bijvoorbeeld je vakantie, bruiloft of (klein)kinderen. Kan je niet kiezen tussen een aantal foto’s? Dat is geen probleem. Maak een fotocollage met verschillende foto’s die bijzondere herinneringen met zich meebrengen. Natuurlijk kan je er ook gewoon voor kiezen om één foto op linnen te laten drukken.

Naast een foto kun je ook je eigen teksten toevoegen en verschillende sjablonen gebruiken. Hierdoor wordt je ontwerp nog veel persoonlijker. Verder kan je kiezen uit verschillende formaten doeken. Kies voor een staande, liggende, vierkante of panorama foto op linnen. 

Bekijk ons assortiment

Productkenmerken

Je foto op linnen wordt op een houten frame met een dikte van 2 cm gespannen. Aan de achterzijde van het frame is een ophanghaakje gemonteerd, zodat je het canvas direct aan de muur kunt hangen. 

Bij fotofabriek heb je een ruime keuze uit verschillende formaten en ben je verzekerd van perfecte kwaliteit. De doeken hebben een zeer hoge kleurdichtheid. Hierdoor komen je foto’s nog beter tot hun recht. Wij leveren een foto op linnen van 100% katoen dat UV- en waterbestendig is. Het doek wordt afgewerkt met satijnglans. 

Maak je foto op linnen de blikvanger van je interieur!

 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!