actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Foto op linnen maken

9,0

(17755 beoordelingen)

Formaten foto op linnen
  • Linnendoek met premium quality
  • 12 kleurendruk en extra stevig materiaal
  • 100% katoen
  • Keuze uit diverse formaten

Laat nu je mooiste foto op linnen drukken. Een foto op linnen is één van de populairste wanddecoraties en past in elk interieur. Met de mooiste kleuren en de beste kwaliteit zal jouw doek zeker opvallen in de woonkamer. Voeg een leuke tekst toe om het helemaal af te maken! Dus heb jij nog talloze ongebruikte foto's op je smartphone staan die eigenlijk te leuk zijn om er niks mee te doen? Begin dan nu met het ontwerpen van jouw foto op linnen in de Online Editor!

Begin direct

Je eigen foto op linnen ontwerpen

Fotofabriek drukt jouw eigen foto op linnen nu met de beste 12 kleurendruk. Jouw foto krijgt hierdoor een hogere kleurintensiteit en wordt gedrukt op extra dik katoen. Door deze hoge kwaliteit zal jouw foto op linnen er zeker uitspringen. Het is ook mogelijk om een tekst op linnen te drukken met jouw favoriete quotes. Heb je een mooie foto gemaakt van het gezin, vrienden of iemand in het bijzonder? Laat deze dan bedrukken voor jezelf of geef je foto op linnen doek cadeau!

Laat je foto op linnen printen in verschillende formaten. Kies uit een vierkant, staand of liggend formaat. Het kleinste formaat is 20x20 en de grootste linnen doeken hebben een formaat van 90x60. Klik op de button “begin direct” om te zien welke formaten er precies zijn.

Foto op linnen

Geef een foto op linnen cadeau

Wil je iemand een origineel cadeau geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een housewarming? Geef dan een foto op linnen cadeau! Voeg een leuke foto toe van jullie beiden en bewerk deze zoals jij wil. Heeft degene die jij een cadeautje wil geven een levensmotto of ken je een quote die op hem of haar van toepasssing is? Deze tekst kan ook worden afgedrukt op linnen.

Laat je foto op linnen voor slechts €1,49 inpakken!

Quote op linnen doek

Bekijk onze andere wanddecoraties

Ga naar ons assortiment

Ervaring van klanten

Productkenmerken

Je foto op linnen wordt op een houten frame met een dikte van 2 cm gespannen. Aan de achterzijde van het frame is een ophanghaakje gemonteerd, zodat je het canvas direct aan de muur kunt hangen. 

Bij fotofabriek heb je een ruime keuze uit verschillende formaten en ben je verzekerd van perfecte kwaliteit. De doeken hebben een zeer hoge kleurdichtheid. Hierdoor komen je foto’s nog beter tot hun recht. Wij leveren een foto op linnen van 100% katoen dat UV- en waterbestendig is. Het doek wordt afgewerkt met satijnglans. 

Maak je foto op linnen de blikvanger van je interieur!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...