wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto op plexiglas

Een bijzondere en originele wanddecoratie, foto op plexiglas

  • 5mm dik plexiglas
  • Gratis ophangsysteem
  • Prachtige afdrukkwaliteit met een mooie glans
  • Geschikt voor binnen en buiten 
  • Binnen één werkdag verzonden

Een foto op plexiglas is een bijzondere en originele manier om je mooiste foto’s aan de muur te hangen. Het plexiglas is 5 millimeter dik en elke foto komt fantastisch tot z’n recht! Een foto op plexiglas wordt ook veel gebruikt in musea of door fotografen door het diepte effect dat gecreëerd wordt en de scherpe kleuren die zichtbaar zijn.

Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 7 verschillende formaten voor jouw foto op plexiglas. Door middel van een handig ophangsysteem kun je gemakkelijk op elk gewenste locatie je foto op plexiglas ophangen. Een plexiglas foto kan met behulp van de vier bevestigingspunten ophangen worden.

Je maakt je eigen foto op plexiglas gemakkelijk met onze gratis software

Bekijk al onze plexiglas formaten

Foto op plexiglas formaten

Er zijn verschillende liggende plexiglas foto formaten beschikbaar bij fotofabriek zoals: 20x30, 40x 60 en 60x90 cm. Daarnaast kun je ook een staande foto op plexiglas maken in de formaten 30x20, 60x40 en 90x60 cm. Tenslotte kun je nog een vierkante plexiglas foto afdrukken op het formaat 60x60 cm.

Een foto op plexiglas heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere materialen.

Foto op plexiglas voordelen

Een foto op plexiglas heeft een aantal grote voordelen. Zo heeft een plexiglas foto een hoge kleurechtheid en zorgt voor een diepte effect. Daarnaast versplintert plexiglas niet, laat het meer licht door dan gewoon glas. Een andere voordeel van plexiglas is dat, in tegenstelling tot echt glas, het plexiglas materiaal licht van gewicht is en daarom op verschillende ondergronden opgehangen kan worden.

Foto op plexiglas ook geschikt voor buiten

Je kan zelfs een plexiglas foto maken en deze buiten in de tuin ophangen. Alle foto’s op plexiglas zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken!

Andere benamingen voor plexiglas foto

Een foto op plexiglas wordt ook wel een foto in acrylglas genoemd. Een andere bekende benaming voor een foto in acrylglas is een perspex foto. Wat dat betreft zijn er nog vele verschillende benamingen voor plexiglas zoals: acrylex, deglas,kallocryl, metaplex, osteobond, paraglas, setacryl en vitroflex. De officiële naam voor plexiglas is overigens polymethylmethacrylaat. Wil je dus een foto in acrylglas maken of een perspex foto afdrukken, dan zit je ook bij fotofabriek.nl op het juiste adres!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek