• foto op glas

Foto op plexiglas

  • 5mm dik plexiglas
  • Gratis ophangsysteem
  • Prachtige afdrukkwaliteit met een mooie glans
  • Binnen 24 uur gedrukt

Een foto op plexiglas is een bijzondere en originele manier om je mooiste foto’s aan de muur te hangen. Het plexiglas is 5 millimeter dik en elke foto komt fantastisch tot z’n recht! Een foto op plexiglas wordt ook veel gebruikt in musea of door fotografen door het diepte effect dat gecreëerd wordt en de scherpe kleuren die zichtbaar zijn.​

Fotocollage op plexiglas

Heb jij meerdere foto's die je op een glasplaat gedrukt wilt hebben? Dan is een fotocollage op plexiglas hier geschikt voor. Zo kun je diverse foto's op plexiglas bedrukken. Nu hoef je niet meer te kiezen!

Gratis ophansysteem

 Door middel van een handig gratis ophangsysteem kun je gemakkelijk op elk gewenste locatie je foto op plexiglas ophangen. Een plexiglas foto kan met behulp van de vier bevestigingspunten ophangen worden.

Je maakt je eigen foto op plexiglas gemakkelijk met onze gratis Online Editor!

foto op acryl
Nu ontwerpen

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk al onze plexiglas formaten

Foto Op Plexiglas
vanaf € 27,99

Foto op plexiglas formaten

Je kunt bij Fotofabriek maar liefst 5 verschillende formaten voor jouw foto op plexiglas bestellen. Er zijn verschillende liggende foto op glas formaten beschikbaar zoals: 20x30, 40x 60 en 60x90 cm. Daarnaast kun je ook een staande foto op plexiglas maken in de formaten 30x20, 60x40 en 90x60 cm. Tenslotte kun je nog een vierkante foto printen op glas met het formaat 60x60 cm.

Een foto op plexiglas of een foto op glas?

Een foto op plexiglas heeft een aantal grote voordelen. Zo heeft een plexiglas foto een hoge kleurechtheid en zorgt voor een diepte effect. Daarnaast versplintert plexiglas niet en laat het meer licht door dan gewoon glas. Een andere voordeel van acrylglas is dat, in tegenstelling tot echt glas, het plexiglas materiaal licht van gewicht is en daarom op verschillende ondergronden opgehangen kan worden. Plexiglas is ook nog eens 30 keer sterker dan gewoon glas. Jouw foto op plexiglas kan daardoor ook wel tegen een stootje. Wil je dat jouw foto lang mee gaat? Dan is een foto op plexiglas hier perfect voor. 

Foto op plexiglas ook geschikt voor buiten

Je kunt zelfs een foto op plexiglas drukken en deze buiten in de tuin ophangen. Alle foto’s op glas zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken! Zo hoef jij je geen zorgen te maken of de foto wel mooi blijft.

Jouw foto op plexiglas bestellen

Heb je jouw foto klaar? Dan kun je gelijk beginnen met het bestellen van jouw foto op plexiglas bij Fotofabriek. Je hoeft alleen maar de Online Editor te open en jouw foto te uploaden. Wanneer je een fotocollage wilt maken op plexiglas dan kun je meerdere foto's uploaden. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, dan heb je jouw foto op plexiglas supersnel in huis.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!