actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Foto's printen

9,0

(19100 beoordelingen)

Foto printen
  • Eenvoudig je eigen foto’s printen
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Vele verschillende materialen
  • Snelste levering van Nederland

Tegenwoordig maakt iedereen enorm veel foto’s. Deze foto’s blijven meestal erg lang op je computer staan en door de enorme hoeveelheid foto’s bekijk je ze lang niet allemaal. Print daarom eenvoudig je mooiste foto’s af bij Fotofabriek.

Direct je foto printen

Eenvoudig je mooiste foto’s printen

Wat is er leuker dan mooie foto’s maken op vakantie? Soms worden er zo veel foto’s gemaakt dat je op je computer door de bomen het bos niet meer ziet. Print daarom nu je allerleukste foto’s uit. Zo kun je elke dag genieten van je aller mooiste foto’s. In een aantal klikken heb jij al je foto’s afgedrukt bij Fotofabriek.

Foto's printen

Foto printen als wanddecoratie

Ook kan je eenvoudig je foto’s af laten drukken als wanddecoratie. Er zijn vele verschillende formaten en materialen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een foto op hout, waarbij je ook nog kan kiezen voor berken- of vurenhout. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een foto op plexiglas, wat veel licht door laat en dus een mooi diepte-effect geeft. Jouw foto komt hierdoor tot leven aan de muur. Ga je toch het liefst voor een industriële uitstraling, dan is een foto op kurk perfect voor jou! Een van de meest populaire wanddecoraties om een foto op af te drukken, is toch echt een foto op canvas.

Wanddecoratie afdrukken

Foto’s printen als retrofoto

Bij Fotofabriek is het mogelijk om je foto’s af te laten drukken als retrofoto. Deze retroprints geven een leuk vintage effect door de witte frame. Het is erg leuk om op te hangen, maar ook om te plakken. Je kan door de witte omranding ook altijd nog een leuke notitie schrijven onder de foto. Maak deze retroprints eenvoudig in onze Online Editor. Ze zijn te verkrijgen in sets van 8 stuks en de afmetingen zijn 10,2x12,7 cm.

polaroids afdrukken

Altijd de hoogste kwaliteit

Wij garanderen een 100% kwaliteitsgarantie. Elk product wordt op kwaliteit getest en mocht deze niet perfect zijn, dan wordt het product opnieuw afgedrukt. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice.

Hoogste kwaliteit drukwerk

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...