actie
20% korting op alle wanddecoratie
Foto printen

Foto printen

Je gaat op vakantie of maakt foto’s van andere bijzondere momenten in je leven. Je zelfgemaakte foto’s blijven meestal heel lang op de computer staan. Dat is natuurlijk zonde! Je kunt heel gemakkelijk je foto’s printen bij Fotofabriek. 

Eenvoudig je mooiste herinnering op foto printen

In enkele klikken is het mogelijk om je foto te printen. Zo geniet je elke dag van je mooiste herinneringen. Een foto printen kan heel gemakkelijk op de verschillende soorten wanddecoratie. Print je foto op hout, op canvas, karton, als poster of op een van de andere fotoproducten. Het leuke van wanddecoratie is dat je deze aan de muur kunt hangen. Print verschillende foto’s van verschillende formaten voor een leuk effect aan de muur. 

Fotoprints en retroprints

Fotoprints zijn ideaal als je de foto’s in een wissellijst of een fotoframe wilt doen. De foto’s kunnen tegen een meerprijs geprint worden op UV hoogglans. Het is ook leuk om foto’s te printen als retroprints. Hiermee krijgen je foto’s een leuk vintage effect door het toegevoegde witte frame.

Verras je omgeving met de mooiste fotoprints!

Bekijk onze fotoproducten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!