actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • foto vergroten

Foto vergroten

Door je foto te vergroten zie je meer details. Ook komt een vergrote foto beter tot zijn recht in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of in andere ruimten. Een foto vergroten kan heel eenvoudig bij Fotofabriek.

Een foto vergroten doe je makkelijk in een paar stappen: 

  1. Open de Online Editor en kies het formaat waarop je de foto wilt afdrukken. 
  2. Zet je foto in het gekozen formaat. 
  3. Daarna klik je op bestellen en leveren wij de foto binnen 1 werkdag bij je thuis. 

Een grote foto als blikvanger

Bij de vergroting van een foto moet er goed opgelet worden dat de foto die vergroot moet worden een zo hoog mogelijke resolutie heeft. Een foto vergroten kan heel gemakkelijk op canvas, karton, hout of op een van de andere soorten wanddecoratie. Door de fotovergroting af te drukken op wanddecoratie heb je de mooiste herinneringen altijd aan de muur hangen, zodat je elke dag weer terugdenkt aan deze bijzondere momenten.

foto vergroten

Foto's vergroten met fotoprints

Je kunt ook vergrotingen maken van de foto’s op fotoprints. Deze fotoprints zijn in verschillende formaten beschikbaar. Hierdoor creëren je leuke effecten op de muur wanneer je de fotoprints ophangt. Laat je foto’s vergroten op zijdeglans papier of kies tegen een meerprijs voor UV hoogglans. De fotoprints zijn ideaal als je ze in een wissellijst of fotoframe wilt doen.

Laat nu je foto vergroten en verras je omgeving met een mooie vergrootte foto in je woonkamer!

een foto vergroten
Direct je foto vergroten

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoproducten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!