wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto vergroten

Door je foto te vergroten zie je meer details. Ook komt een vergrote foto beter tot zijn recht in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of in andere ruimten. Een foto vergroten kan heel eenvoudig bij Fotofabriek.

Een grote foto als blikvanger

Bij de vergroting van een foto moet er goed opgelet worden dat de foto die vergroot moet worden een zo hoog mogelijke resolutie heeft. Een foto vergroten kan heel gemakkelijk op canvas, karton, hout of op een van de andere soorten wanddecoratie. Door de fotovergroting af te drukken op wanddecoratie heb je de mooiste herinneringen altijd aan de muur hangen, zodat je elke dag weer terugdenkt aan deze bijzondere momenten.

Foto's vergroten met fotoprints

Je kunt ook vergrotingen maken van de foto’s op fotoprints. Deze fotoprints zijn in verschillende formaten beschikbaar. Hierdoor creëren je leuke effecten op de muur wanneer je de fotoprints ophangt. Laat je foto’s vergroten op zijdeglans papier of kies tegen een meerprijs voor UV hoogglans. De fotoprints zijn ideaal als je ze in een wissellijst of fotoframe wilt doen.

Laat nu je foto vergroten en verras je omgeving met een mooie vergrootte foto in je woonkamer!

Bekijk onze fotoproducten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek