actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Fotoalbum maken in onze gratis software

9,0

(26187 beoordelingen)

Fotoalbum maken
  • Spiraal, softcover en hardcover fotoalbums
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Luxe omslagen
  • Vanaf € 8,99

Fotoalbum maak je bij Fotofabriek. Met onze professionele Online Editor is het maken van een prachtig fotoalbum zeer gemakkelijk. Je plaats je eigen tekst en foto’s en bestelt vervolgens het fotoalbum. Het fotoalbum wordt daarna gemaakt in eigen huis. Je kan kiezen uit vele verschillende boeken en formaten. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende papiersoorten waaronder: UVHoogglans, Premium Mat en Standaard. Alle papiersoorten worden voorzien van een beschermlaag, waardoor je fotoalbum niet snel zal beschadigen.

Ben je benieuwd naar alle soorten fotalbums? Neem dan gerust een kijkje in onze collectie. Het leuke aan Fotofabriek fotoalbums is dat ze ook nog eens supersnel worden bezorgd!

Maak nu je eigen fotoalbum

Vlakliggend fotoalbum

Wil je echt een bijzonder fotoalbum maken? Dan kun je ook kiezen voor de exclusieve fotoalbums. Deze zijn voorzien van een linnen rug waarvan je zelf de kleur kunt bepalen. Om de fotoboeken nog mooier te maken kun je bij de meeste fotoalbums ook kiezen voor andere papiersoorten zoals hoogglans, premium mat of vlakliggend papier.

Kom je er niet uit of heb je bepaalde vragen over een album afdrukken? De Fotofabriek klantenservice is voor alle vragen met betrekking tot het ontwerpen van fotoboeken telefonisch of via e-mail te bereiken!

Bekijk hier alle fotoalbums

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Maak een uniek fotoalbum van je eigen foto's!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...