actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • Fotoalbum maken

Fotoalbum maak je met onze gratis software

  • Spiraal, softcover en hardcover fotoalbums
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Luxe omslagen
  • Vanaf € 8,99

Fotoalbum maak je bij Fotofabriek. Bij Fotofabriek maak je de allermooiste fotoalbums die er zijn. Met onze professionele software is het maken van een prachtig fotoalbum zeer gemakkelijk. Je plaats je eigen tekst en foto’s en besteld vervolgens het fotoalbum. Het fotoalbum wordt daarna gemaakt in eigen huis. Je kan kiezen uit vele verschillende boeken en formaten. Je kan kiezen uit  verschillende papiersoorten waaronder: UVHoogglans, Premium Satin en Standaard. Alle papiersoorten worden voorzien van een beschermlaag, waardoor je fotoalbum niet snel zal beschadigen.

Ben je benieuwd naar alle soorten fotalbums? Neem dan gerust een kijkje in onze collectie. Het leuke aan Fotofabriek fotoalbums is dat ze ook nog eens supersnel worden bezorgd!

Vlakliggend fotoalbum

Wil je echt een bijzonder fotoalbum maken dan kun je ook kiezen voor de exclusieve fotoalbums. Deze zijn voorzien van een linnen rug waarvan je zelf de kleur kunt bepalen. Om de fotoboeken nog mooier te maken kun je bij de meeste fotoalbums ook kiezen voor andere papiersoorten zoals hoogglans, premium satin, lay-flat of vlakliggend papier.

Kom je er niet uit of heb je bepaalde vragen over een album afdrukken? De Fotofabriek klantenservice is voor alle vragen met betrekking tot het ontwerpen van fotoboeken telefonisch of via e-mail te bereiken!

Bekijk hier alle fotoalbums

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoalbums

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!