Fotobladen maken

Fotobladen maken

Losse A4 fotobladen maken

Fotobladen maken voor je eigen fotoalbum met 4-rings perforatie of fotobladen met 23-rings perforatie. Je A4 fotobladen worden gemaakt op dik 300 grams fotopapier. Er wordt een beschermende coating-laag aangebracht op je zelfgemaakte A4 fotobladen (227x297mm). Je kunt ook kiezen voor een hoogglans afwerking of premium satin papier. Je fotobladen maken we op hoogwaardige kwaliteit, dankzij onze Kodak Nexpress digitale drukpers. Je kunt beide kanten van de vellen bedrukken.

Je kunt je eigen professionele A4 fotobladen maken in onze geavanceerde gratis software met onbeperkte ontwerpmogelijkheden of de Online Editor.

TIP: de fotobladen zijn ook super geschikt om te gebruiken in onze multomappen!

Gerelateerde producten

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!