actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Fotobladen maken

9,0

(15416 beoordelingen)

Fotobladen maken
  • Eigen foto’s eenvoudig afdrukken
  • Altijd de beste kwaliteit
  • Eenvoudig aanpasbaar en aanvulbaar
  • Snelste levering van Nederland

Ben jij vaak aan verandering toe en ben je snel klaar met een standaard fotoboek? Kies voor het maken van fotobladen. Door zijn flexibiliteit kan je zo je fotoboek aanpassen wanneer je maar wil.

Maak nu je eigen fotobladen

Waarom fotobladen maken?

Ben jij van originele producten en wil jij altijd nét iets anders dan de rest? Ontwerp dan nu je eigen fotoboek op een andere manier dan je gewend bent. Laat fotobladen afdrukken en verwerk deze bijvoorbeeld in een multomap. Zo creëer je een flexibel fotoboek, zodat je wanneer je helemaal klaar bent met een foto hem direct kan verwijderen uit je map. Fotobladen kunnen door de gaten perfect in een multomap met ringband.

Originele fotobladen maken

Fotobladen zorgen voor afwisseling

Doordat jij gebruik maakt van fotobladen in plaats van een geprint fotoboek, kan je gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen aan je fotoalbum. Heb jij bijvoorbeeld de meest schattige foto van je huisdier gemaakt en wil je die vastleggen in een fotoboek? Ontwerp dan eenvoudig losse fotobladen en voeg ze snel toe aan de rest van je fotoboek. Ook kan je er voor kiezen om je fotoboek per jaargetij te maken. Wanneer er een nieuw seizoen aanbreekt, gebruik je de fotobladen die typerend zijn voor die periode. 

Fotobladen in je multomap

Afwerking van de fotobladen

Fotobladen zijn bij ons te maken met 4-rings perforatie of met 23-rings perforatie. De formaten waaruit gekozen kan worden zijn staand A4 of A5. Je fotobladen worden gedrukt op dik 300 grams fotopapier. Daar bovenop wordt een beschermende coating-laag aangebracht, om de bladen voor langere tijd in perfecte staat te behouden. Er kan ook nog gekozen worden voor een hoogglans afwerking, zo ontstaat er een glans op je foto. Verder is er nog de optie om af te drukken op premium matin papier.

Formaten fotobladen

Zelf fotobladen maken

Fotobladen maken gaat eenvoudig bij ons. In een aantal stappen ben jij al trotse eigenaar van je eigen ontworpen fotobladen:   

Stap 1: Open onze Online Editor.
Stap 2: Upload foto’s die je afgedrukt wil hebben.
Stap 3: Voeg eventueel nog een tekst toe.
Stap 4: Voltooi je bestelling en wij sturen de losse fotobladen zo spoedig mogelijk naar je toe.
 

Maak je eigen fotobladen

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...