actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Glans omslag

Glans omslag
  • Beschermende coating
  • Elegante uitstraling
  • Standaard omslag
  • Zeer lichte glans

Onze fotoboeken zijn standaard voorzien van een omslag met glanzend laminaat. Met deze omslag worden contrasten en kleuren versterkt, waardoor de kleuren extra naar voren komen. Dit zorgt voor een diepere kleurweergave. 

Overweeg je een glanzende omslag voor je fotoboek? Op deze pagina vind je alles dat je moet weten over de glans omslag om de beste keuze te maken voor jouw fotoboek.

Fotoboek maken

Kies voor een glans omslag

Hoe voelt een glans omslag aan?
Een glans omslag heeft een gladde textuur, wat zorgt voor een elegant en gepolijste uitstraling. De afwerking voelt zacht aan. 

Welke voordelen kent een glans omslag? 
Een glans omslag zorgt voor versterking van contrasten en kleuren. Hierdoor worden afbeeldingen die je op de omslag plaatst levendiger weergegeven. Door de coating is je fotoboek beschermd tegen dagelijks gebruik en makkelijk afneembaar. Zo gaat je fotoboek lang mee en behoudt het de mooie uitstraling. 

Kan ik de omslag nog opmaken?
Dat kan zeker. Met onze handige Online Editor kun je eenvoudig de omslag helemaal naar wens opmaken. Voeg je eigen foto’s en tekst toe en laat het ontwerp aansluiten bij het binnenwerk van je fotoboek. 

Hoe is de kwaliteit van een glans omslag?
De omslagen worden voorzien van een glanslaminaat. Dit is een plastic film, een laagje wat over de omslag wordt aangebracht. Het zorgt voor een mooi glanzend effect en beschermd tegen beschadigingen, vuil en water. De glans omslag is makkelijk afneembaar waardoor het ook nog een resistent is tegen permanente vingervlekken.

Omslag glans

Op verschillende fotoboeken toepasbaar

De glans omslag is een veelzijdige optie die je kunt toepassen op verschillende fotoboeken. Kies voor een glanzende omslag bij hardcover, softcover en vlakliggende fotoboeken. Of je nu een fotoboek maakt voor een speciale gelegenheid of een verjaardag. Een glans omslag is altijd een goede optie.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...