actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Hoogglans papier

Fotoboek met hoogglans papier
  • Speciale laag op het papier
  • Glanzende afwerking
  • Benadrukt details
  • Luxe uitstraling

De keuze van afwerking van je fotoboek is net zo belangrijk is als de inhoud. Een van onze meest opvallende afwerkingsopties is hoogglans papier, waarmee je je fotoboek naar een geheel nieuw niveau van elegantie en stijl kunt tillen. Het is perfect als je streeft naar een luxueuze uitstraling en als je foto's hebt met subtiele texturen of schitterende hooglichten.

In tegenstelling tot premium mat papier is dit geen papiersoort, maar een afwerking waar je voor kunt kiezen. Met deze afwerking geef je je fotoboek extra uitstraling. Op deze pagina vertellen we meer over deze afwerking.

Fotoboek maken

Wat is UV-Hoogglans

Tijdens het drukproces wordt een speciale laag aangebracht op het papier, waarna het als een sieraad wordt gepolijst in onze hoogglansmachine. Het resultaat? Elke pagina van je fotoboek krijgt een verbluffend hoogglans uiterlijk dat de aandacht trekt en indruk maakt.

Hoe voelt het hoogglans papier aan? 
Het papier voelt glad aan, en dankzij de speciale laat krijgen je foto’s een luxueuze textuur die ze nog eleganter maakt. 

Hoe dik is het hoogglans papier?
Het papier heeft een gewicht van 200 gram, waardoor je fotoboek er zowel luxe als stevig uitziet en aanvoelt.

Hoe komt de kleur uit op het papier? 
De kleuren op het hoogglans papier komen levendig en intens over. De glanzende afwerking verbetert de kleurdiepte en zorgt ervoor dat je foto’s echt opvallen. Het is de ideale keuze als je wilt dat je afbeeldingen er stralend uitzien.

Hoogglans fotopapier

Benadrukt details

De keuze voor UV-Hoogglans is een kwestie van persoonlijke voorkeur en het type foto's dat je wilt presenteren. Deze afwerking heeft een unieke eigenschap: het benadrukt details in foto's en voegt een buitengewone diepte toe aan je beelden.

Let op: niet alle foto's zijn geschikt voor hoogglans. Het kan sommige foto's overdreven reflecterend maken, wat niet altijd gewenst is.

Hoe reflecteert het hoogglans papier?
Het papier heeft een reflecterend oppervlak dat lichte bronnen, zoals lampen of zonlicht kan weerkaatsen. Dit zorgt voor een opvallende glans. 

Komen er snel vingervlekken op?
Hoewel dit papier gevoeliger kan zijn voor vingervlekken dan andere papiersoorten, is het nog steeds relatief bestand tegen vlekken. Kleine vlekken kunnen meestal eenvoudig worden afgeveegd met een zachte doek.

UV-Hoogglans papier

Voor verschillende fotoboeken

UV-Hoogglans is toepasbaar bij onze hardcover, softcover, vlakliggende en spiraal fotoboeken. Het voegt een vleugje luxe toe aan elke fotoboekstijl.

Bij Fotofabriek begrijpen we dat smaken verschillen. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan de verfijning van mat papier, zullen anderen zich aangetrokken voelen tot de glans van UV-Hoogglans.

Waarvoor is het hoogglans papier het meeste geschikt?
Ons UV-hoogglans papier is geschikt voor foto’s met subtiele texturen en details die je extra wilt benadrukken. Het is perfect voor speciale gelegenheden, reisverslagen of kunstzinnige projecten waarbij je de aandacht wilt vestigen op de visuele details.

Hoogglans papier fotoboeken

FSC keurmerk

Ook hoogglans papier heeft het FSC keurmerk. Het FSC-boscertificaat is een internationaal label of keurmerk op een hout- of papierproduct dat aangeeft dat het product afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. FSC staat voor 'Forest Stewardship Council', de internationale organisatie die het certificaat uitreikt.

Wat je keuze ook mag zijn, laat je fotoboek schitteren met UV-Hoogglans en maak vandaag nog je fotoboek!

Hoogglans papier

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...