actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Matte omslag

Matte omslag
  • Mat laminaat afwerking
  • Matte uitstraling
  • Waterafstotend
  • Luxe stijl

Geen fan van een glanzende afwerking? Kies dan voor matlaminaat! Hiermee krijgt de omslag van je fotoboek een subtiele matte uitstraling, waarbij de overmatige glans verdwijnt. Kleuren en contrasten worden iets meer op de achtergrond gehouden en het boek zal iets lichter ogen dan glans laminaat. 

Of je nu een fotoboek samenstelt voor een bijzondere gelegenheid, een avontuurlijk reisverslag deelt, of simpelweg dierbare herinneringen koestert, een matte omslag voegt een vleugje elegantie toe aan jouw fotoboek. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over de matte omslag.

Fotoboek maken

Kies voor een matte omslag

Hoe voelt een matte omslag aan?
Een matte omslag voelt zacht en glad aan. Verder is het minder gevoelig voor vingerafdrukken, wat het fotoboek langer mooi houdt.

Welke voordelen kent een matte omslag? 
De matte omslag wordt bewerkt met een mat laminaat, dit is een laagje plastic. Hierdoor is de omslag waterafstotend en beschermd tegen beschadigingen. Doordat de afwerking niet reflecteert worden je foto’s op een natuurlijke en rustige manier weergegeven. Daarbij zorgt het mat laminaat voor een tijdloze uitstraling en past het goed bij diverse soorten foto’s en ontwerpen. 

Kan ik de omslag nog opmaken?
Ja, je kunt de matte omslag personaliseren en aanpassen naar jouw wensen. Voeg je eigen foto’s en tekst toe om een unieke uitstraling te creëren die past bij jouw stijl en het onderwerp van je fotoboek. 

Hoe is de kwaliteit van een matte omslag? 
Het matlaminaat beschermt de omslag tegen slijtage en zorgt ervoor dat deze er langdurig mooi uitziet. Bovendien blijven de kleuren en beelden op de omslag helder en levendig. 

Omslag mat

Op verschillende fotoboeken toepasbaar

Een matte omslag is een veelzijdige optie die geschikt is voor verschillende fotoboeken. Zo kun je de omslag toepassen op een hardcover, softcover of een vlakliggend fotoboek. 

Mat laminaat is een stijlvolle keuze ongeacht het type fotoboek dat je maakt. Of het nou gaat om een professioneel album, een persoonlijk fotoboek of een portfolio. De matte omslag zorgt ervoor dat je foto’s in alle varianten van fotoboeken op een rustige en niet-reflecterende manier worden weergegeven.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...