actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Premium mat papier

Fotoboek met premium mat papier
  • Voelbare kwaliteit
  • Matte afwerking
  • Voelt dikker aan
  • Geen reflectie

Elk fotoboek is uniek, en soms is er niets beter dan een matte afwerking aan je foto’s te geven! Daarom bieden we premium mat papier aan, speciaal ontworpen voor degenen die de voorkeur geven aan een matte uitstraling. Op deze pagina staat alles wat je moet weten over dit papiersoort.

Dus, ga gerust verder en ontdek de voordelen van ons matte fotopapier. We zijn ervan overtuigd dat je zult waarderen hoe dit papier de kwaliteit en esthetiek van je fotoboek verbetert, waardoor het een speciale herinnering wordt om te koesteren.

Fotoboek maken

Matte afwerking

Kies je voor premium mat papier, dan krijg je een eindresultaat zonder glans. Dit is perfect om ongewenste reflecties te vermijden. Ideaal voor fotoboeken die je een elegante, matte uitstraling wilt geven. 

Hoe reflecteert het premium mat papier?
Het papier reflecteert niet, waardoor het ideaal is om ongewenste glans en schitteringen te vermijden

Komen er snel vingervlekken op?
Het matte papier is minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken, waardoor je fotoboek er langer schoon en onberispelijk uitziet. 

Hoe komt de kleur uit op het papier?
De kleuren worden op een natuurlijk en prachtige manier weergegeven op dit papier, waardoor elk detail van je foto’s tot leven komt. 

Premium mat papier

Voelbare kwaliteit

Premium mat papier voelt wat dikker aan. Dit komt door de opdikkende eigenschappen en open structuur. Het geeft je fotoboek een solide en luxueuze uitstralingen. 

Het gebruik van dit papiersoort brengt een meerprijs per pagina met zich mee, maar dit betekent niet dat het beter is dan bijvoorbeeld standaard papier. De meerprijs weerspiegelt de hogere productiekosten en de prijs van het papier zelf.

Hoe voelt het premium mat papier aan?
Het papier voelt dikker aan, waardoor je de fotoboeken een kwalitatieve uitstraling krijgt. 

Hoe dik is het premium mat papier?
Dit papier is 200 gram en heeft de perfecte dikte om stevigheid te bieden zonder overmatig gewicht, wat het ideaal maakt voor bladeren door je fotoboek. 

Premium mat papier fotoboek

Voor verschillende fotoboeken

Premium mat papier is geschikt voor verschillende fotoboeken. Kies uit onze hardcover, softcover, en spiraal fotoboeken. 

Let op: Bestaat je fotoboek vooral uit portretfoto’s of foto’s waar voornamelijk personen op staan? Dan kun je beter voor standaard of hoogglans papier kiezen. Bij premium mat neemt de rode tint op gezichten namelijk te veel toe waardoor 

Waarvoor is het premium mat papier het meeste geschikt?
Waar premium mat papier niet de eerste keuze is voor portretten en foto’s van personen, biedt het een tal opties voor andere fotografische stijlen en onderwerpen. Denk aan landschappen, architectuur, kunst projecten of productfotografie. 

Premium mat papier kwaliteit

FSC keurmerk

Al onze papiersoorten hebben het FSC keurmerk. Het FSC-boscertificaat is een internationaal label of keurmerk op een hout- of papierproduct dat aangeeft dat het product afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. FSC staat voor 'Forest Stewardship Council', de internationale organisatie die het certificaat uitreikt.

Kies voor Premium Mat Fotopapier als je op zoek bent naar een matte afwerking met een voelbare kwaliteit. Het is een geweldige optie om je fotoboek een vleugje elegantie te geven. Begin vandaag nog met het maken van je fotoboek op premium mat papier!

Mat fotopapier

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...