actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Standaard papier

Fotoboek met standaard papier
  • Goede basis voor elk fotoboek
  • Beschermende coating
  • Bevat een lichte glans
  • Glad papier

Het kiezen van het juiste papier voor je fotoboek is erg belangrijk voor het eindresultaat! Ons standaard papier is een goede keuze voor zowel beginners als ervaren fotoboekmakers. Al onze fotoboeken zijn in de basis voorzien van dit papier. Op deze pagina willen we je graag laten zien wat dit papiersoort te bieden heeft, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Of je nu een fotoboek maakt voor een speciale gelegenheid, een reisverslag, of gewoon om dierbare momenten te koesteren, ons standaard papier biedt de perfecte basis voor je creatieve projecten.

Fotoboek maken

Beschermende coating

Ons standaard papier is voorzien van een beschermende coating. Hierdoor behouden je foto's hun kwaliteit, zelf na verloop van tijd. Je waardevolle herinneringen worden hiermee beschermd tegen slijtage en verkleuring, zodat je fotoboek generaties lang meegaat. 

Hoe voelt het standaard papier aan?
Het papier voelt glad en kwalitatief goed aan. Het standaard papier heeft een subtiele textuur die een tastbare dimensie aan je foto's toevoegt.

Hoe dik is het standaard papier?
Het papier is 200 gram. Het papier heeft een gemiddelde dikte die zorgt voor stevigheid zonder je fotoboek zwaar te maken. Dit maakt het prettig om door je fotoboek te bladeren én blijven je pagina’s in een goede staat.

standaard papier

Glad en een lichte glans

Het standaard papier wordt gekenmerkt door zijn gladde afwerking en een hele lichte glans. Dit type papier wordt ook wel gesatineerd of zijdeglans papier genoemd. Deze eigenschappen zorgen voor heldere, levendige afdrukken die er professioneel uitzien.

Hoe reflecteert het standaard papier?
De reflectie zorgt voor een nette uitstraling zonder dat het overmatig glanst.

Komen er snel vingervlekken op?
Het papier is minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken, waardoor je fotoboek er schoon en verzorgd uit blijven zien. Zodat je eindeloos door het fotoboek heen kan bladeren.

Hoe komt de kleur uit op het papier?
Het papier geeft heldere, levendige afdrukken die je foto’s tot leven brengen. De kleuren worden op een natuurlijke manier weergegeven, zodat elk detail tot zijn recht komt. Of je nu kiest voor kleurrijke vakantiefoto’s of zwart-witportretten, ons standaard papier levert mooie resultaten.

Standaard papier glans

Voor verschillende fotoboeken

Dit standaard papier is toepasbaar op verschillende fotoboeken. Zo is het geschikt voor onze hardcovers, softcovers, tijdschriften en spiraal fotoboeken.

Waarvoor is het standaard papier het meeste geschikt?
Voor het vastleggen van alledaagse momenten, vakantieherinneringen, familieportretten en meer is dit papier ideaal! Voor persoonlijke fotoboeken is het zeker geschikt.

Standaard papier fotoboek

FSC keurmerk

Al onze papiersoorten hebben het FSC keurmerk. Het FSC-boscertificaat is een internationaal label of keurmerk op een hout- of papierproduct dat aangeeft dat het product afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. FSC staat voor 'Forest Stewardship Council', de internationale organisatie die het certificaat uitreikt.

Kortom, dit papier is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, allround papieroptie. Zo heeft je fotoboek altijd een indrukwekkende uitstraling, ongeacht het type fotoboek dat je wilt maken. Probeer het vandaag nog en maak een fotoboek met standaard papier!

Standaard papier kenmerk

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...