Fotoboeken vergelijken

Fotoboeken vergelijken

Als je besloten hebt om van je foto’s zelf een fotoboek te gaan maken, dan zijn de volgende vragen: waar moet ik een fotoboek maken en welk fotoboek moet ik maken? Op beide vragen vind je op deze pagina een antwoord!

Fotofabriek vergeleken met andere aanbieders

Fotofabriek is in mei 2015 door AVROTROS Radar uitgeroepen tot de beste fotoboeken leverancier van Nederland. Tijdens deze fotoboekenvergelijking heeft een deskundige jury een aantal grote aanbieders met elkaar vergeleken en werd de vraag beantwoord: waar kun je het beste een fotoboek maken? 

Na het vergelijken van de fotoboek aanbieders kwam de jury al snel tot de conclusie dat je het beste fotoboek, maar ook de goedkoopste fotoboek bij Fotofabriek kunt maken!

Daarnaast wordt er jaarlijks een fotoboeken vergelijking opgezet door de website Tips Fotoalbum Maken. In de afgelopen vijf jaren heeft Fotofabriek in deze vergelijkingstest op meer dan 120 vergelijkingscriteria het hoogste gescoord.

Om de vraag te beantwoorden; waar moet je een fotoboek maken, dan is daar maar een antwoord op te geven: Fotofabriek!

Type fotoboek vergelijken

Nu je weet wáár je het beste een fotoboek kunt maken, kun je nu een fotoboek vergelijken met andere fotoboeken om zo de perfecte keuze te maken.

Het assortiment van Fotofabriek bestaat uit meer dan 25 verschillende soorten en formaten fotoboeken.  Je kunt een fotoboek vergelijken op verschillende kenmerken, maar het voornaamste verschil zit in het type omslag. Zo kun je een exclusief, hardcover, softcover of spiraal fotoboek maken.

Door gebruik te maken van de prijscalculator kun je goed een fotoboek vergelijken met een ander formaat of soort. In de prijscalculator kun je het aantal pagina’s, papiersoorten, omslagen en andere opties gelijk invoeren , waarna je vervolgens een totaalprijs kunt berekenen.

Wil je direct een fotoboek maken? Open dan de Fotofabrieksoftware, kies je favoriete fotoboek en begin direct!

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!